Дългоочакваното продължение на филма Аватар получи похвали от филмовите критици,

...
Дългоочакваното продължение на филма Аватар получи похвали от филмовите критици,
Коментари Харесай

Продължението на Аватар, което впечатли всички

Дългоочакваното продължение на кино лентата " Аватар " получи похвали от филмовите критици, които споделиха, че още веднъж са останали възхитени от образното майсторство на режисьора Джеймс Камерън, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Аватар: Природата на водата " потегля по кината в петък, 13 години откакто първият филм изуми публиката с новаторска 3D технология и се трансформира в най-касовата продукция на всички времена с 2,9 милиарда $ от продажба на билети.

Продължението предлага по-усъвършенствани 3D изображения, показващи водни същества на тучната луна Пандора.

До вторник следобяд 85 % от 100 и седемте отзива, събрани на уеб страницата " Ротън томатоус " (Rotten Tomatoes), приветстваха новия филм. 

" Аватар: Природата на водата " е зашеметяващо образно угощение, което си коства трите часа и 12 минути ", написа Ричард Ропър от " Чикаго сън-таймс ". 



Не липсват и похвали за историята на високия наследник народ На'ви, който е заставен да избяга от гората в океана.

" Триизмерните специфични резултати са все по този начин изключителни, само че сюжетът този път е по-добър, като сюжетът е по-емоционално ангажиращ, в сравнение с в оригинала ", споделя Ранди Майерс от " Сан Хосе мъркюри нюз ". 

Лия Грийнблат от " Ентъртейнмънт уикли " назовава кино лентата " точно създаване на света, по-изумително и завладяващо от всичко, което в миналото сме виждали на екран ".

Големият въпрос, който занимава Холивуд, е дали " Аватар: Природата на водата " ще успее да си възвърне големите индустриални и маркетингови разноски.  Камерън съобщи пред списание Джи Кю (GQ), че филмът ще би трябвало да завоюва 2 милиарда $, с цел да излезе на облага.

Шон Робинс, основен анализатор в Бокс Офис Про (Box Office Pro), предвижда, че " Аватар: Природата на водата " ще осъществя минимум 150 милиона $ от продажба на билети през първия си уикенд на огромен екран в Съединени американски щати и Канада. 
 
Не всички кино критици са впечатлени от " Аватар: Природата на водата ". Някои възразяват против дългото времетраене или споделят, че не са били привлечени от историята. 

" Докато гледате кино лентата, се чувствате, като че ли сте подложени на водно изтезание с тюркоазен цимент ", споделя Роби Колин от " Дейли телеграф ".
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР