Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от

...
Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от
Коментари Харесай

Звездите от "Приятели" се събират през август

Дългоочакваният специфичен епизод, отбелязващ събирането на шестимата истински артисти от хитовия ефирен сериал "Приятели ", се чака да бъде сниман през август.на истинската звукова сцена в Бърбанк, Калифорния. Производството на филми и телевизионни продукции обаче беше спряно за безкрайно време поради коронавирусната пандемия, Контактмюзик.

Дългоочакваното предаване с присъединяване на истинските звезди на сериала "Приятели " - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, се очакваше да бъде готово за старта на HBO Макс през май за да притегли зрителския интерес към новата стрийминг платформа.

От "Уорнър мидиа ентъртейнмънт " обаче оповестиха, че почитателите евентуално ще би трябвало да почакат още за специфичното събиране на "Приятели ", защото изпълнителните шефове на HBO Max се надяват да го снимат пред аудитория онлайн, вместо да го осъществят във виртуален формат със звездите под карантина.

Робърт Грийнблат, президент на "Уорнър мидиа ентъртейнмънт ", която стартира стрийминг платформата HBO Макс на 27 май, предишния месец съобщи, че съгласно него си коства да се изчака със фотосите, с цел да може дълго чаканото събиране да бъде снимано по обичаен метод пред аудитория онлайн, както и че се надява това да се случи до края на лятото.

Сега една от създателките на шоуто, Марта Кауфман, споделя за The Wrap: "Надяваме се, че ще можем да снимаме през август - в средата или в края му, в случай че всичко е наред и няма ранна втора вълна от ковид ".

Комедийният сериал "Приятели " се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 година Общият брой на сниманите епизоди е 236. Поредица е отличена с голям брой награди, измежду които шест "Еми " и "Златен глобус ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР