Дългоочакваният гъвкав смартфон на Samsung се радва на особено внимание

...
Дългоочакваният гъвкав смартфон на Samsung се радва на особено внимание
Коментари Харесай

Сгъваемият смартфон на Samsung ще работи с тройна камера

Дългоочакваният еластичен смарт телефон на Samsung се радва на изключително внимание в мобилната промишленост. Мнозина приветстват наречения Galaxy F модел като ново начало в дизайна и функционалността на тези устройства. Сега най-актуалният слух за него идва от Южна Корея, където локален източник твърди, че Samsung ще внедри в модела тройна задна камера.
Модулът с три фотосензора се чака да бъде сходен на този, който ще забележим в Galaxy S10+, споделя източникът. Официалният анонс би трябвало да пристигна през март.

Galaxy F би следвало да комбинира повече или по-малко към този момент стандартнат а двойна камера с трета такава с ултраширок ъгъл. Подобна настройка има и при Galaxy A7 – двойна камера с широкоъгълна камера. Разбира се, самите датчици в Galaxy S10 и Galaxy F ще бъдат от по-високо качество.

Galaxy F би трябвало да дебютира малко след флагмана Galaxy S10 и ще пристигна с най-новата версия 3.0 на персоналния помощник Bixby . Сгъваемият телефон разполага с един 4.6-инчов външен екран и по-голям 7.3-инчов, когато е разгънат.

Нямаме концепция дали той ще предложи 5G функционалност , само че това по-скоро наподобява малко евентуално.

Очаква се Samsung да направи неофициална проява на гъвкавия си модел през февруари на MWC 2019 в Барселона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР