Дългоочакваният финал на сагата Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър най-накрая

...
Дългоочакваният финал на сагата Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър най-накрая
Коментари Харесай

Финалът на сагата "Междузвездни войни: Възходът на Скаййокър" наближава с първи трейлър

Дългоочакваният край на сагата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " най-сетне придобива все по-реални измерения, откакто се появи и последният филмов откъс към деветата част на сагата.

Слоганът на кино лентата, който би трябвало да се появи по кината на 20 декември, гласи: " Сагата ще свърши. Историята ще живее вечно. "

Очаква се последният филм да сложи завършек на историята за сякаш елементарното момче на име Люк Скайуокър (Марк Хамил), който се озовава посред междугалактическа борба в истинския първи филм от сагата на Джордж Лукас " Нова вяра ".

Преди броени часове онлайн бе оповестен филмовият откъс, а в Съединени американски щати стартира и предварителната продажба на билети за последния от поредицата филми, появили се за първи път на огромния екран през 1977 година.

От излизането на " Нова вяра " до момента сагата към този момент обгръща две истински продължения, три кино лентата с предистория, цяла трилогия с продължение на историята, както и два странични кино лентата и други филми, които описват за обособени облици от сюжета.

Трейлърът допуска драмтичен край. В него са включени фрагменти от борби на кораби посред големи вилнеещи океани, герои, които прескачат каньони в огромни джунгли, близки фрагменти с изпълнени със сълзи очи и несъмнено, светлинни мечове.

Сценарист, режисьор и продуцент е Джей Джей Ейбрамс. В основните функции са Дейвзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айсък и Лупита ньонго дружно с част от истинския актьорски състав Марк Хамил, Иън Макдиърмид и Антъни Даниълс в ролята на робота Си-Трипио (C-3PO).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР