Дългоочакваният джип на популярната руска марка Лада“ – ХRАY вече

...
Дългоочакваният джип на популярната руска марка Лада“ – ХRАY вече
Коментари Харесай

Новият джип на „Лада“ вече е на пазара. Няма да повярвате, но цените на ХRАY тръгват от 16 хиляди лева (ВИДЕО)

Дългоочакваният джип на известната съветска марка „ Лада “ – ХRАY към този момент е в продажба, оповестяват профилирани автомобилни издания. Ясни са и цените на кросоувъра за Русия, които ще ви изненадат доста прелестно. Справка в уеб страницата на компанията lada.ru демонстрира, че найевтиният вид на джипа е с цена от 509 900 рубли, което, по курса на деня е към 16 100 лв.! Най-луксозното осъществяване на ХRАY пък, според от определените екстри, ще ви коства 708 900 рубли или 22 400 лв.. Модификацията Luxe / Prestige се предлага с 5-степенна автоматизирана скоростна кутия, разполага с 1,8-литров бензинов мотор с мощ от 122 конски сили. Кросоувърът форсира от 0 до 100 километра за 10,4 секунди, а оптималната скорост, която може да развие е 185 километра в час.

Разходът на гориво на съветския джип е 5,8 литра на 100 километра пробег в извънградски условия и 9,3 литра на 100 километра градско каране.

Най-бюджетният вид – Optima се предлага с 5-степенна ръчна скоростна кутия, оборудван е с 1,6-литров бензинов мотор с мощ 106 конски сили. Разходът на гориво е доста подобен с този на първокласното осъществяване на марката, а оптималната скорост е 176 километра в час.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР