Дългогодишното прекаляване с филъри може да доведе до видимо отпускане

...
Дългогодишното прекаляване с филъри може да доведе до видимо отпускане
Коментари Харесай

Как филърите могат да доведат до отпускане на кожата

Дългогодишното невъздържание с филъри може да докара до очевидно разпределяне на кожата на лицето.

Дерматолози предизвестяват да не се увличаме в фантазията си за “вечна младост ”. Колкото повече филъри, толкоз по-голямо разпределяне на кожата в дълготраен проект – това е обективната истина за инжекциите.

Голямото количество филъри на процедура разтяга кожата. Представете си балон, който надувате, по-късно изпускате въздуха. И по този начин през няколко месеца.

Филърът издува кожата, а когато се разнесе, тя се отпуска още веднъж. Когато в продължение на години сме инжектирали безразсъдно огромно количество, най-после кожата на лицето ни ще е доста по-отпусната, в сравнение с в случай че в никакъв случай не сме слагали филъри.

 Как филърите могат да доведат до разпределяне на кожата

Това е обаян кръг, защото след всяко инжектиране и попълване на лицето, кожата не се прибира изцяло и при идната процедура има потребност от малко повече артикул, с цел да се извърши както преди и да забележим същия резултат. Дерматолозите назовават това f iller fatigue , или изхабяване на кожата от филъри.

Затова е доста значимо да премислите добре дали желаете да пристъпите към инжектиране на филъри.

Както и никога да не се изкушавате да го вършиме в доста млада възраст, понесени от всеобщата наклонност. И в никакъв случай не се доверявайте на кожен лекар, за чиято известност не сте сигурни!

Препоръчваме ви още:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР