Дългогодишният спортен журналист на БНТ Вера Маринова представи своята книга

...
Дългогодишният спортен журналист на БНТ Вера Маринова представи своята книга
Коментари Харесай

Вера Маринова представи книгата си Обръчите на Венера

Дългогодишният състезателен публицист на Българска национална телевизия Вера Маринова показа своята книга „ Обръчите на Венера “. Изданието е отдадено на 70-ата годишнина на художествената гимнастика в България.

Няколко генерации състезателки от един от най-успешните за страната ни спортове съживяват своите достижения на страниците на книгата посредством разказите си.

„ Това е история, написана посредством историите на повече от 70 дами. В нея има ужасно доста фактология. Надявам се, няма доста пропуснати имена, макар че през тези седем декади през художествената гимнастика несъмнено са минали хиляди “, съобщи Маринова пред камерата на Българска национална телевизия.

Десетки другари на Вера Маринова, медалистки от огромни шампионати и последователи на художествената гимнастика пожелаха да получат „ Обръчите на Венера “ и персонално посвещение от авторката на книгата.

„ Вера Маринова е летописецът на художествената гимнастика. Досега я наричахме гласът на художествената гимнастика, а тя действително е лиетописецът “, сподели президентът на БФХГ Илиана Раева пред публичната медия.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР