Дългогодишният личен адвокат на US президента Доналд Тръмп призна, че

...
Дългогодишният личен адвокат на US президента Доналд Тръмп призна, че
Коментари Харесай

Адвокат на Тръмп платил $130 000 на порнозвезда

Дългогодишният персонален юрист на US президента Доналд Тръмп призна, че е направил частно заплащане на звезда от филми за възрастни в размер на $130 000 през 2016 година съобщи Би Би Си.

Той направил това в изказване за „ Ню Йорк таймс “ след изказвания в USмедии, че на Стефани Клифорд, известна с креативния псевдоним Сторми Даниълс, било платено, с цел да спре до приказва по хипотетичната й любовна спекулация с Тръмп.

Тя за първи път загатва за връзка с Тръмп през 2011 година в изявление.

В изказването на юриста Майкъл Д. Коен се показва, че нито „ Тръмп организейшън “, нито акцията на Тръмп са част от осъществения превод, нито са му възстановили сумата по директен или заобиколен метод.

Той показва още, че споделил същото на Федералната изборна комисия, откакто неправителствена организация подала недоволство за заплащане, служещо като „ бартерно “ политическо подаяние за акцията на Тръмп.

Адвокатът Коен декларира, че заплащането на госпожа Клифорд е законно и не е принос към акция или разход за акцията на който и да било.

Порноактрисата съобщи в изявление за списание през 2011 година, че почнала полова връзка с Тръмп през 2006 година, откакто Мелания Тръмп родила сина им Барън.

За това се заприказва още веднъж през януари, когато „ Уолстрийт джърнъл “ писа, че на Сторми Даниълс бил платена избрана сума, с цел да подпише съглашение за дискретност при подготовката на изборите през 2016 година

Адвокатът Коен отказал да отговори на въпрос на „ Ню Йорк таймс “ за какво е било направено заплащането и дали Доналд Тръмп е знаел за него.

През януари Сторми Даниълс популяризира изказване, в което отхвърля да е имала връзка с Тръмп. Но по-късно, в появи по малките екрани и на обществени места отхвърли директно да отговори на въпрос за това, показва Би Би Си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР