Дългогодишният футболист на Левски Владимир Гаджев очаквано си пожела победа

...
Дългогодишният футболист на Левски Владимир Гаджев очаквано си пожела победа
Коментари Харесай

Влади Гаджев: Третата позиция не отива на Левски

Дългогодишният футболист на Левски Владимир Гаджев предстоящо си пожела победа за “сините” в дербито против ЦСКА от 35-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 18:30 часа и можете да го гледате директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA . Също по този начин можете да го наблюдавате минута по минута на GONG.BG , както и онлайн по честотите на Дарик радио .

“Надявам се, несъмнено, Левски да завоюва. На живо не съм гледал Левски от предишния сезон. Нямах опция да ги виждам онлайн, само че несъмнено ги проследявам. Предвид класирането, би трябвало позицията, която се намират да е заслужена. След като се намират на това място, значи са заслужили да бъдат там. Дали отива на Левски? Не, само че би трябвало доста работа, доста битка и в бъдеще ще имаме триумфи.

“Макар да е шести мач за сезона не би трябвало да омръзва. Така е основан формата, че и отсега нататък ще бъде по този начин. Не би трябвало да омръзва един подобен мач”

Влади Гаджев бе запитан и за шокиращата загуба на “сините” във финала за Купата на България против славия: “Гледах го мача по малкия екран. Случват се и такива неща. Не постоянно по-добрият тим печели. До 65/70-ата минута играта на Левски ми хареса и резултатът трябваше да е различен, само че в последна сметка това е футболът. Трябва да поздравим тима на Славия.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР