Дългогодишният директор Комуникации на Националната агенция за приходите (НАП) Росен

...
Дългогодишният директор Комуникации на Националната агенция за приходите (НАП) Росен
Коментари Харесай

Говорителят на НАП Росен Бъчваров обяви, че напуска държавната администрация

Дългогодишният шеф " Комуникации " на Националната организация за приходите (НАП) Росен Бъчваров, по-известен като представителят на Национална агенция за приходите, напуща организацията след 21 години работа в данъчната администрация.

" Колеги, за мен беше чест да работим дружно. От на следващия ден стартирам нов път като информационен шеф на интернационална компания, оперираща в България ", на професионалната счетоводна общественост.
Бъчваров: Опашките пред Национална агенция за приходите единствено наподобяват на опашки
Остават 4 работни дни, с цел да платите налог общ приход като физическо лице. Въпреки изключителното състояние срокът не беше изменен от деп...

" Откакто започнах работа за първото от 11 държавни управления преди 21 години, с които имах взимане предоставяне, знаех, че триумфът се корени в разговор, почтеност, открита връзка и взаимно почитание...

Прозрачността, откритото другарство, разискването и намирането на взаимния интерес са по-добри съветници от административната насила и бюрократичната глухота. Това се стремих да върша всеки ден. Доста постигнахме дружно, още доста остава, само че пътят е правилен ", написа Бъчваров.

Това се стремих да върша всеки ден. Доста постигнахме дружно, още доста остава, само че пътят е правилен. Желая ви законодателна предвидимост, двустранен разсъдък, самообладание и неизменност. Ще се навъртам тук, не ме отписвайте, добави още той.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР