Дългогодишната стратегия на руския диктатор Владимир Путин да хвърля наборниците

...
Дългогодишната стратегия на руския диктатор Владимир Путин да хвърля наборниците
Коментари Харесай

Русия губи 2000 души на всеки 90 превзети метра в Украйна

Дългогодишната тактика на съветския деспот Владимир Путин да хвърля наборниците като човешка вълна не работи толкоз дейно, колкото се очакваше от Кремъл. На всеки 90 метра нахлуване на украинска земя съветската войска губи 2000 бойци. Това  заяви  The Times.
 
В обявата не се показва дали се вземат поради единствено починалите или са включени и ранените. Държавният секретар на Съединени американски щати Лойд Остин обаче съобщи, че тактиката на Путин за " завладяване с жива мощ " не работи толкоз дейно, колкото съветският деспот е очаквал.
 
" Русия продължава да вкарва в битката огромен брой спомагателни хора. Повечето хора са едва подготвени и зле екипирани и по тази причина виждаме, че те дават доста жертви ", сподели Лойд Остин.
 
The Times написа, че данните са излезли нескрито при разискването на новите доставки на оръжие за Украйна. Новите оръжия би трябвало да разрешат на Киев да измести Русия на бойното поле през идващите три месеца.
 
По време на полемиката американският министър на защитата Лойд Остин означи, че съветските сухопътни сили към този момент са " мощно разредени и деморализирани ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР