Дълго време съпругът на Марина се държал изключително странно. Именно

...
Дълго време съпругът на Марина се държал изключително странно. Именно
Коментари Харесай

Тя видя на скрита камера какво прави мъжът ѝ и...

Дълго време брачният партньор на Марина се държал извънредно необичайно. Именно поради това дамата решила да постави скрита камера в дома им, с цел да види на какво се дължи неприсъщото държание на половинката ѝ, защото протичащото се към нея почнало да я плаши, написа jenata.blitz.bg.

Зловещият подробност в фамилната история е, че Марина надали в миналото ще не помни записа от скритата камера. Тя можела да си показа всичко друго, също така, което видяла на записите.

След като изгледала видеото Марина без да се поколебае нито секунда си събрала багажа и напуснала Андрей и дома им.

Странност в държанието на брачна половинка ѝ

Отначало държанието на Андрей не пораждало никакви терзания в Марина – той работел, прекарвал свободното си време с нея и от време на време се отпускал с другари.

Но последователно той почнал да се трансформира и то не към по-добро. Жената не обърнала внимание на странността в държанието му, смятайки, че брачният партньор ѝ е изтощен на работа, изпитва стрес и така нататък

Марина вярвала, че това скоро странното държание на Андрей ще отмине от единствено себе си – по този начин, както се е и появило.

Да, само че минали още няколко месеца по този метод и странността в държанието на брачна половинка ѝ единствено се засилила. Марина почнала да се тормози съществено.

Трудно е да се опишат всички дейности в държанието на Андрей – постоянно имал конвулсивно дишане, непрекъснато мърморел, фокусирал на погледа си върху една точка в продължение на няколко часа и други.

„ В такива моменти Андрей изглеждаше като вманиачен “, спомня си с смут Марина.

Тя заподозряла брачна половинка си в приложимост на алкохол или опиати, само че по никакъв метод не показвал признаци на замайване от сходни вещества.

Това още повече паникьосало Марина и тя не знаела по какъв начин да разбере същинските аргументи за това държанието на брачна половинка ѝ. Когато и да го питала за какво прави тези неща, той казвал, че няма нищо сходно и тя си измисля.

Решението на терзанията ѝ пристигнало инцидентно. По време на рекламите на филм, който гледала, пуснали клип, сниман със скрита камера. Марина решила и тя да конфигурира камера в къщата.

Плашещата истина

И по този начин, Марина купила скрита камера и я конфигурира в общия ѝ дом с Андрей. Дълго време камерата записвала, само че дамата не смеела да огледа фрагментите.

Дълго се съмнявала дали постъпва вярно като скрито записва какви ги прави мъжът ѝ когато е самичък. Но когато държанието на Андрей ставало все по-лошо, дамата решила да гледа видеото.

Това, което видяла, безусловно смразило кръвта ѝ. „ Никога няма да не помни това, което видях. Признавам си, че чаках всичко, само че не и тези неща – беше повече от злокобно “, спомня си с смут Марина.

Оказва се, че в нейно неявяване брачният партньор ѝ е правил някои неразбираеми ритуали в къщата им.

Той рисувал странни писмени знаци на печката и на трапезната маса, изгарял пръчки в къщата, ходил с трева в ръце и я разклащал на всички места. Той правел куп вълшебен ритуали, приличайки на вманиачен.



Марина вярвала в магиите, само че в никакъв случай не се била сблъсквала действително с нея. Мислила си, че Андрей се държи по този начин, тъй като имал рецесия на междинната възраст или страдал от нервни сривове, само че това, което видяла я ужасило.

Преди да напусне общия им дом Марина въпреки всичко поговорила още веднъж с Андрей и му споделила, че знае какви ги прави. Той обаче ѝ се разкрещял – обвинил я още веднъж, че си измисля и има потребност от психиатър. Тогава брачната половинка решила да помоли околните на мъжа ѝ за помощ.

Нужда от помощ

Марина разговаряла с роднините на брачна половинка си, разказала им за лудориите и държанието на Андрей, както и че съгласно нея той се нуждае от профилирана помощ. Но роднините на мъжа ѝ единствено свили плещи и споделили, че с времето ще отмине.

Отказът им да оказват помощ и на Марина, и на Андрей, единствено засилило решението ѝ да се избави от този смут. Жената събрала багажа си и напуснала мъжа си и фамилния им дом. Отишла да живее при родителите си, а мъжът ѝ по този начин и не я потърсил повече. Развели се по взаимно единодушие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР