"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах,

...
"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах,
Коментари Харесай

Жената до Милен Цветков разкри: Не исках да започвам връзка с него, защото...

"Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, тъй като се опасявах, че доста ще ме боли. Не знаех за какво, просто се опасявах ".

Това сподели Милена, дамата до Милен Цветков, която приказва за обичания си мъж в изявление.

В един миг известният публицист я поканил на дълъг и сериозен диалог. Попитал я какво я тормози. След като чул обяснението й, й споделил по какъв начин ще се опита да защищити нараненото й сърце и в никакъв случай няма да я съобщи.

Оттогава нещата посред им се трансформирали радикално и на процедура този диалог поставя началото на тяхната нежна обич.

По думите на Милена тя е щастливка, защото точно с Милен е научила какво значи същинската обич, какво е да бъдеш с образован и интелигентен мъж, който е извънредно гальовен, добър и деликатен.

Самата Милена споделя какъв брой доста Цветков се е грижил за децата си. В дните, в които бил със сина си Боян, Милена и Милен не били дружно. В останалите живеели взаимно.

Милена е астроложка и е дамата, която живя дружно с известния публицист през последните години от живота му. Цветков бе убит от злокобна злополука в центъра на София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР