Далас Старс победи с 5:3 Колорадо в първи мач от

...
Далас Старс победи с 5:3 Колорадо в първи мач от
Коментари Харесай

Далас поведе на Колорадо в полуфиналния плейоф в Западната конференция

Далас Старс победи с 5:3 Колорадо в първи мач от полуфиналната серия в Западната конференция на плейофите в НХЛ. Александър Радулов вкара два гола за Звездите и подаде една асистенция.
Джейми Бен направи три асистенции, а Тайлър Седжуин се отличи с попадение и пас. Вратарят на спечелилите Антон Худобин също имаше принос за триумфа на 3-ите на Запад. След като против Калгари изоставахме с 0:3 единствено след 6 минути и половина, в този момент се нуждаехме от добър старт на мача. Знаем, че момчетата от Колорадо са първокласен тим. Много от тях са качествени характерности, имат четири равностойни атакуващи линии и трябваше доста да внимаваме и да бъдем съсредоточени, съобщи след мача Джейми Бен.
Нейтън Маккинън вкара също две попадения и подаде за още едно, а Габриел Ландеског се отличи с гол и пас за тим номер 2 на Запад. Вратарят Филип Грюбауер пусна три гола от първите 10 изстрела, които получи, само че в 3:06 минута на втората третина трябваше да напусне поради контузия в левия крайник.
Седжуин даде преднина на Старс още в 4-ата минута на мача, като това е първото му попадение в елиминациите през сезона. Маккинън пък вкара 64 секунди по-късно, с цел да изравни 1:1.
До края на първата част обаче Блек Комо направи 2:1, а Радулов оформи преднина от два гола с попадение в 16:28 минута. При гола на Комо шайбата се отби в стика на бранителя Райън Грейвс и подлъга вратаря. За 3:1 пък офанзивата направи Джейми Бен.
Във втората част двата тима си размениха по едно попадение, като Радулов повиши на 4:2, а с втория си гол Нейтън Маккинън още веднъж съкрати на 3:4. Рупи Хинц фиксира крайното 5:3 в 8:47 минута на третия интервал, за който това е първи гол през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР