Дак Прескот показа известна солидарност със своя изпаднал в затруднение

...
Дак Прескот показа известна солидарност със своя изпаднал в затруднение
Коментари Харесай

Дак Прескот вярва, че трябва да бъде на горещия стол на Каубойс, ако Майк Маккарти е твърде

Дак Прескот сподели известна взаимност със своя изпаднал в усложнение старши треньор в неделя вечерта, откакто Каубоите не съумяха да реализират задачите си при загубата от Пакърс 48 -32 в кръга на Wild Card на плейофите.

Треньорът на Каубойс Майк Маккарти е изправен пред доста въпроси по отношение на сигурността на работата си, откакто Далас беше отритнат от плейофите рано макар сезона 12-5.

Но Прескот се намеси по-късно и сподели на кореспонденти, че в случай че Маккарти е на горещия стол, той също би трябвало да бъде.

„ Той беше необикновен “, сподели Прескот. „ Не знам по какъв начин може да има [въпроси по отношение на работата му], само че разбирам бизнеса. В подобен случай би трябвало да става въпрос и за мен, почтено. Това момче, имах сезона, който имах, с помощта на него. Този тим реализира триумфа, който имаше с помощта на него. Разбирам, че става въпрос за продобиване на Супербоул и това е стандартът на лигата и сигурно би трябвало да бъде стандартът на това място. Разбирам го, само че следователно ме доба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР