Дъждът продължава да обърква програмата на Ролан Гарос 2018. Днес

...
Дъждът продължава да обърква програмата на Ролан Гарос 2018. Днес
Коментари Харесай

Дъждът спря мачовете на Ролан Гарос

Дъждът продължава да обърква програмата на " Ролан Гарос " 2018. Днес започнаха 12 мача, само че след към час игра бяха прекратени.

 Днес би трябвало да приключат срещите от първия кръг на
Днес би трябвало да приключат срещите от първия кръг на " Ролан Гарос " 2018

Рафаел Надал ще доиграе прекъснатия през вчерашния ден мач против Симоне Болели

Вчера 6 дуела, 5 при мъжете и 1 при дамите, не можаха да завършат. Те би трябвало да бъдат доиграни през днешния ден. Към огромното количество срещи за през днешния ден би трябвало да бъдат добавени и тези, които бяха планувани за понеделник, само че по този начин и не можаха да стартират.

Комплексът " Роланд Гарос " е единственият, на който се организира шампионат от Големия шлем и който не разполага най-малко с един затрупан корт. Французите са традиционалисти дотам, че не желаят да слагат осветяване към кортовете си и в част от вечерните мачове се играе при здрачаване и някои тенисисти се оплакват, че не виждат топката.

В неделя холандецът Робин Хаасе поведе с 2-0 сета на белгиеца Давид Гофен. Той искаше мачът да се доиграе в понеделник, оплаквайки се от неприятна видимост. Хаасе даже прибегна до фиктивна здравна помощ за да омилостиви съдията. Въпреки всичко дуелът беше доигран, като Гофен доста бързо взе три сета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР