Дъжд вече вали в няои части на Пловдив. Прогнозата е,

...
Дъжд вече вали в няои части на Пловдив. Прогнозата е,
Коментари Харесай

Черни облаци затиснаха Пловдив от север и юг, дъждът отново е факт

Дъжд към този момент вали в няои елементи на Пловдив. Прогнозата е, че през нощта ще бъде най-вече ясно, а на следващия ден най-вече слънчево. В следобедните часове още веднъж, основно над източните и планинските региони, ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури сред 28° и 33°. 

Над планините ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Ще бъде най-вече слънчево, само че денем ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд и ще прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове ще се развие купеста облачност и тук-там, основно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури сред 27 и 29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 1 -2 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР