Dacia AR, добавена реалност в услуга на всички Dacia AR, илюстриращо

...
Dacia AR, добавена реалност в услуга на всички
Dacia AR, илюстриращо
Коментари Харесай

Dacia AR: Интелигентното и полезно приложение за добавена реалност

Dacia AR, добавена действителност в услуга на всички
Dacia AR, илюстриращо новата визия на колите Dacia... и още
DACIA AR, ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ В УСЛУГА НА ВСИЧКИ

Нови цветове, ново лого и нова емблема „ Dacia Link “… От тази заран колите на Dacia гордо носят новата образна еднаквост на марката в уеб страниците на Dacia в цяла Европа, както и в рекламните материали.

Повечето европейски клиенти към този момент могат поръчат мечтаните от тях модели с новата еднаквост, само че ще би трябвало да изчакат до октомври, преди да могат физически да видят тези коли - първо на Автомобилния салон в Париж, а скоро по-късно и в техните локални представителства на Dacia.

Дотогава Dacia за следващ път потвърждава своята досетливост с лансирането на приложение за добавена действителност за смарт телефони и таблети: Dacia AR. Семпло, занимателно, съвременно: приложението Dacia AR разрешава на клиентите да открият моделите в мащаб до 1:1 и даже да влизат в колите.

В гараж или на паркинг, на улицата... просто поставете автомобила в определена среда от действителния свят. Приближете се, движете се, влезте вътре, приближете съответен подробност... всичко е допустимо!

В допълнение към нормалните си способи, дилърствата към този момент разполагат с напълно нов метод за показване на моделите. Dacia AR ще бъде изключително потребно, когато търговец желае да покаже на предстоящ клиент модел, който не е разполагаем в шоурума. Dacia AR дава достъп до всички модели във всички налични екстериорни цветове.

Приложението е гратис и налично в App Store и Гугъл Play. Не изисква нищо повече от смарт телефон или таблет. Dacia се цифровизира за по-голяма досегаемост. Марката Dacia си сътрудничи с SCALE-1 PORTAL, френска софтуерна start-up компания, профилирана в принадлежности за потапящо преживяване.

DACIA AR, ИЛЮСТРИРАЩО НОВАТА ВИЗИЯ НА АВТОМОБИЛИТЕ DACIA... И ОЩЕ

От през днешния ден Dacia AR може да се употребява, с цел да разгледате от близко новата образна еднаквост на гамата Dacia, в това число ново съоръжение, което ще участва на някои идни модели:

Sandero Stepway
първият Dacia модел с панорамен покрив
и, макар, че не е забележим в приложението, новия бензинов мотор TCe 110
Duster
нова форма на вентилационните отвори
първият Dacia модел с електрически странични огледала
сензори за дъжд и автоматизирано активиране на чистачките
С идването на новата образна еднаквост, системите Media Nav и Media Display също получават образна актуализация, а безвъзмездна актуализация на картите към този момент се предлага за първите три години след покупка (вместо досегашните три месеца).

И най-после, Dacia обновява имената на равнищата си на съоръжение. В взаимозависимост от модела и страната, гамата включва до четири разнообразни версии, които оферират най-хубавото съответствие цена/качество.

Access и/или essential като по-достъпно равнище на съоръжение
Expression като приблизително равнище на съоръжение
Journey като най-оборудвана версия
Със своята нова образна еднаквост, напълно актуализирана гама и ново приложение за добавена действителност, Dacia потвърждава, че е способна непрекъснато да се преоткрива и да покачва привлекателността си.

Изтеглете Dacia AR ( ):

*Източник: www.dacia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР