Dacia анонсира първия хибриден модел в своята гама в лицето

...
Dacia анонсира първия хибриден модел в своята гама в лицето
Коментари Харесай

Dacia пуска първия си хибрид след седмица

Dacia анонсира първия хибриден модел в своята гама в лицето на най-новото попълнение в своето портфолио – Jogger. Най-дългата Dacia с електрифицирано задвижване ще дебютира след седмица по време на автомобилния салон в Париж, а малко по-късно ще бъде налична и за поръчка в представителствата на румънската марка.



От компанията не разкриват доста информация за задвижването, само че името Jogger Hybrid 140 ни подсказва мощността от 140 конски сили, която пък подхожда на 1.3-литровия мек хибрид, който от Renault употребяват в Arkana, Clio и Captur. Мощността подхожда и на по-големият 1.6-литров типичен хибрид с два електромотора, който французите също употребяват, само че евентуално румънската компания ще се спре на по-малкия 1.3-литров мотор.



По време на ревюто ще забележим още един забавен модел от Dacia, а точно Duster Mat Edition. От компанията също не разкриват доста за този модел, с изключение на, че ще се предлага с извънреден цвят, който както името подсказва, евентуално ще бъде с непрозрачен свършек. Моделът ще се оборудва с 1.3-литров мотор със 150 конски сили и автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР