Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не

...
Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не
Коментари Харесай

Астро съветът днес: Не започвайте нищо кардинално

Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми.

Луната е в символ Лъв до 13:09 ч на 29 ноември.

Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Нараства увереността в личните сили. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е времето да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават. Сега е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 21 лунен ден, който стартира от 21:21 ч на 27 ноември и продължава до 22:3 2ч на 28 ноември.

Денят е мощно деятелен. Мистерията на деня е символичното съединяване на Дух, Душа и Знания.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи.

Дадени клетви и обети през този лунен ден получават огромна мощ, за това не е желателно да се нарушават. Време за групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се да прекарате време в другарска компания, дейния групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Ако извършите през днешния ден благотворителна постъпка, няколко пъти увеличавате богатствата си карма.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Следва 22 лунен ден, който стартира от 22:32 ч на 28 ноември и продължава до 23:43 ч на 29 ноември.

Днес е 13 безоблачен ден – Най-добрият знак на деня е утрото – първият час, откакто сте се събудили. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР