Да започнем от лозунгите. Нулева толерантност към корупцията. Пожелавам ви

...
Да започнем от лозунгите. Нулева толерантност към корупцията. Пожелавам ви
Коментари Харесай

Цонев от ДПС категоричен - задкулисието било около кръга ”Капитал”. Похвали царя, Станишев, Доган и Първанов

" Да стартираме от лозунгите. " Нулева приемливост към корупцията ". Пожелавам ви това да стане, само че по този начин започнаха пътя си Бойко Борисов и ГЕРБ. Това чувство за дежа вю продължава и в другите послания. Ние не подхождаме с съмнение, имаме вяра, че желанието ви е откровено. Но е правено преди този момент няколко пъти. И някои от юпитата на царя бяха с този девиз. Отричането на постигнатото от предходните ръководства и хвърлянето на къде основателни, къде не обвинявания за погрешно ръководство и корупционни практики. Така започнаха ръководството си от ГЕРБ. Тогавашният министър на финансите Симеон Дянков говореше за над 2 млн. лв. непозволено подписани контракти в пътната организация. Страшно доста съвпадения има. Но ще ви дам различен образец - за това, което ще би трябвало да гледаме и което ще се случи. Правителството на ГЕРБ пристигна на власт 2009 година като твърдеше, че всичко преди него е било неприятно. Докато Вие поучавахте превъзходно обучение, генерации политици сред които Ахмед Доган, Георги Първанов, Желю Желев, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски ориентираха страната към нашия евроатлантически път. Всяко отказване на предходните триумфи е народен нихилизъм ", съобщи Цонев.

" Българското Народно заседание през днешния ден е призвано да избере новия състав на Министерския съвет и това е значим ден освен за Народното събрание, само че и за България - това е кабинетът, който е най-дълго подготвяния кабинет в историята ни. Подготвя се повече от 7 месеца и по разнообразни способи. Ще имаме време да разкажем по какъв начин тъкмо беше квалифициран този план, по какъв начин мина през два избора, с цел да стигне до третия и по какъв начин се случи всичко това. Но през днешния ден сме доброжелателни и желаеме да успее, тъй като страната има потребност от това ", уточни още Цонев.

Депутатът на Движение за права и свободи повтори позицията и на водача Мустафа Карадайъ, който съобщи - групировката няма да поддържа кабинета, само че ще бъде градивна съпротива.

" Не отричайте това, което е направило поколението преди вас в най-новата ни история - 31 година Докато Вие поучавахте превъзходно обучение, генерации политици сред които Ахмед Доган, Георги Първанов, Желю Желев, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски ориентираха страната към нашия евроатлантически пътт. Всяко отказване на предходните триумфи е народен нихилизъм ", посъветва още Цонев.

" Когато приказваме за господство на закона, би трябвало да имаме поради това, че този кръг нямаше въздействие в интервала 2001 - 2009 година ", безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР