Да заделяш пари за черни дни днес не е достатъчно.

...
Да заделяш пари за черни дни днес не е достатъчно.
Коментари Харесай

Money.bg Лични Финанси: Какво искате да знаете за спестяването, инвестициите и възможностите

Да заделяш пари за " черни дни " през днешния ден не е задоволително. Депозитът в банката не е задоволителен, с цел да можем да кажем, че се грижим за спестяванията си. Какви са другите възможности? Какво желаете да знаете за тях? Какво ви тормози?

Отговорите на вашите въпроси ще търсим в полемиката " Спестяване, вложения и благоприятни условия ", която ще се организира в границите на форума на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.
 Вижте цялостната стратегия на събитието
Вижте цялостната стратегия на събитието " Money.bg Лични Финанси "

Разнообразни полемики и презентации ви чакат на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Ще търсим мнението на одобрени специалисти:

Наталия Петрова e изпълнителен шеф на Конкорд Асет Мениджмънт АД и ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация на ръководещите сдружения. Тя има 19 години опит в капиталовите съвещания и ръководството на активи на финансовите пазари, като е заемала управителни позиции в ръководещи сдружения на българския пазар. Тя e лицензиран капиталов съветник и брокер ат Комисията за финансов контрол, има документ ат Министерството на финансите за търговия c държавни скъпи бумаги.

Наталия Петрова има над 15 години опит като учител по дисциплините " Фондови пазари ", " Корпоративни финанси " в УНСС. Ат 2018 година преподава по дисциплината " Управление на портфейли " към Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (BУЗФ). Притежава докторска степен по " Финанси, парично послание, заем и застраховка ".



Д-р Николай Лазаров, EMBA , има повече от 20 години професионален опит във финансовия бранш на разнообразни мениджърски позиции във водещи търговски банки в България. Квалифициран в бизнес планирането, продажбите, бизнес развиването и финансите. С опит и ползи в построяването на бизнес екосистеми и B2B партньорства, цифровизация и AI /Изкуствен интелект/ в актуалното банкиране, той е част от екипа на Пощенска банка от 2015 година, дава отговор за развиването и бизнес резултатите на разнообразни сегменти и всички търговски действия за физически лица.

Николай Лазаров има докторска степен по финанси, обезпечаване и обезпечаване, и две магистърски степени по бизнес администрация и интернационален бизнес, има научен опит и ползи в персоналните финанси и нововъведенията в банкирането.

Владислав Русев е основен изпълнителен шеф на Пенсионно осигурително сдружение Алианц България и член на Управителния съвет на Българската асоциацията на сдруженията за в допълнение пенсионно осигуряване (БАДДПО). Завършил е магистърска степен в Университет за национално и международно стопанство в София, компетентност " Социално и застрахователно дело ". От 1995 година е в ПОД Алианц България, като минава през разнообразни позиции - от експерт до заместител изпълнителен шеф и пълномощник.

От 2018 година е определен за заместник-председател на УС и основен изпълнителен шеф на ПОД Алианц България. Специализирал е в USAID Мениджмънт пенсионни фондове, в A.G. Edwards - Съединени американски щати и други

Можете да задавате своите въпроси към участниците в полемиката тук:

" " се провежда с поддръжката на,,,,,  и
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР