Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират,

...
Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират,
Коментари Харесай

Бомба! Рачков и Анита разделени, той потвърди

„ Да, правилно е, разделихме се с Анита! Хората се събират, след това се разделят, само че въпреки всичко животът продължава. Важното е да сме живи и здрави. “ Това сподели пред „ “ Димитър Рачков, откакто се понесе слух, че е поставил завършек на връзката си с надарената плеймейтка Анита Димитрова.

Раздялата сред артиста и русокоската се случила в края на януари.
Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала въздействие на връзките им, както и несходството в характерите им. Близки на артиста твърдяха още първоначално, че връзката на Рачков и Анита е обречена. Плеймейтката обичала да върви по купони и да се заглежда по млади мъже, до момента в който комикът предпочитал да си кротува у дома.

Друга допустима причина за раздялата е фактът, че майката на артиста не харесвала и не приела Димитрова. Родителката на Рачков неведнъж повтаряла на сина си, че не му би трябвало това младо момиче, а по-зряла и улегнала жена. Майката на комика считала, че Анита изглеждала вулгарно и не одобрявала корекциите по нея.
Двете дами гледали да не се засичат доста постоянно и даже когато гостували в „ Капките “, сядали на разнообразни редове. всякога пък когато разберяла, че баба Станка ще идва на посетители, Анита се изнасяла от вкъщи на възлюбения си.

Рачков и Анита се срещнаха по време на фотосите на песента на братя Аргирови „ Ние “ през 2019 година, след трагичната разлъка на водещия с Мария Игнатова.

Младата хубавица даже се беше нанесла в дома на Рачков. А до момента в който бяха към момента влюбени, доста постоянно ходеха дружно на почивки в чужбина. Комикът подаряваше на своята към този момент някогашна половинка скъпи дарове от пръстен, струващ над 5 бона, до чисто ново BMW.

Рачков не наподобява да е доста смутен от раздялата. Малко откакто разгласи, че към този момент не е с Анита, артистът пусна датите за новото си турне, което ще се организира през август.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР