Да, виновен съм и много съжалявам. Това обяви пред журналисти

...
Да, виновен съм и много съжалявам. Това обяви пред журналисти
Коментари Харесай

Северин Красимиров призна убийството на Виктория, съжалявал

" Да, отговорен съм и доста скърбя ". Това разгласи пред публицисти обвиненият за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова Северин Красимиров. Днес той се изправи пред Окръжния съд в Русе, който реши да го остави в ареста.

В четвъртък на 21-годишния мъж публично бяха повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране.

В началото на съвещанието окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова обявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвинения. Служебният бранител на Северин Иван Дойнов също изясни пред съда, че Красимиров има основателни терзания за личния си живот, по тази причина е добре той да бъде арестуван за непрекъснато в ареста.

Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам, сподели Северин Красимиров преди началото на съвещанието пред публицисти. Виновен съм, добави той и съобщи, че ще одобри всяка присъда от съда.

Красимиров е удостоверил, че е бил на мястото на закононарушението и е нанесъл удари по лицето и главата на жертвата, както и че е заровил телефона й. По данни на очевидци, Северин декларирал пред тях, че е " изнасилил и блъснал някакво момиче ".-->

По-рано денем министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че при извършени след връщането на Северин Красимиров от Германия следствени дейности са документирани и други доказателства, които удостоверяват версията , че той е причинителят на тежкото закононарушение . Той обаче отхвърли да даде повече информация, защото казусът е във фаза на досъдебно произвеждане.
 
„ Вие видяхте какви са повдигнатите обвинявания - за ликвидиране и обезчестяване, всеки обвинен има право на отбрана и на лично мнение какво е направил “, по този начин министърът отговори на въпрос за кое тъкмо от закононарушенията са спомагателните доказателства.

Няма доказателства за присъединяване на други хора в изнасилването и убийството на 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на TVN и водеща на предаване, разяснява окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев след края на правосъдното съвещание през днешния ден.
 
Окръжният прокурор изясни, че има очевидци, които са видели единствено един мъж, облечен с облекла, каквито са открити в обвинявания. Има ДНК-експертиза, която потвърждава, че няма генетичен материал на друго лице от мъжки пол, като в обясненията на Красимиров не се твърди, че някой му е оказал помощ или е взел участие дружно с него в осъществяване на закононарушението.
 
 БГНЕС

При разпита през вчерашния ден той е признал за нанесените удари, от които съгласно здравната експертиза е настъпила гибелта на младата жена. По отношение на обвиняването за обезчестяване Красимиров не е дал пояснения.

Престъплението бе осъществено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше намерено в ранния следобяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

Четири дни по-късно в Германия за убийството бе арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври, а през вчерашния ден бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР