Да види любимите си спортисти на живо е мечта за

...
Да види любимите си спортисти на живо е мечта за
Коментари Харесай

Fibank срещна 25 деца с националите по волейбол

 Бойко Борисов ще нахъсва волейболистите ни за международното
Да види обичаните си спортисти онлайн е фантазия за всяко дете. 25 малчугани от учебното заведение в село Доброславци, имаха страхотния късмет да се срещнат със звездите от националния тим по волейбол, с помощта на Fibank.

От банката раздадоха дарове на дребните почитатели, до момента в който течеше тренировката на националите за петъчния мач с Иран.

Децата получиха билети за значимата среща с персийците, част от Световното състезание по волейбол. Раници, топки, маркери, тениски и шапки зарадваха дребните спортни почитатели. Щастливи с новите си придобивки малчуганите седнаха на трибуните на " Арена Армеец " и изгледаха подготвителното занятие на отбора на Пламен Константинов.

Най-хубавото за тях обаче пристигна, когато стъпиха на игрището с топки и маркери в ръка и се срещнаха с любимците си. Теодор Салпаров, Тодор Скримов и останалите звезди раздадоха подписи, снимаха се с децата и дадоха обещание, че ще дадат всичко от себе си, с цел да ги зарадват в идните срещи от Световното.

Президентът на Българската спортна федерация за деца, лишени от наставнически грижи и секретар на организационния комитет по акцията " София - Европейска столица на спорта 2018 " Анатоли Илиев изрази задоволството си от срещата на децата с волейболистите.

" Благодарим на Първа капиталова банка, че сбъдна една фантазия. Винаги е хубаво, когато зарадваш дете ”, съобщи той.

„ Сътрудничеството ни с ПИБ е доста ползотворно и се веселя, че още веднъж имахме опцията дружно да създадем нещо положително. Когато организирахме сходни срещи с Христо Стоичков и Димитър Бербатов, след това децата говореха единствено за това в продължение на месеци. Сега също са доста разчувствани, а множеството към този момент желаят да стават волейболисти ", сподели още Анатоли Илиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР