Да спечелиш Оскар все още си е най-престижното признание и

...
Да спечелиш Оскар все още си е най-престижното признание и
Коментари Харесай

Джаред Лето няма представа къде му е Оскарът

Да спечелиш Оскар към момента си е най-престижното самопризнание и премия в киното, макар че през последните години вярата на хората в обективността на Академията се поизпари.
 The Little Things, Дензъл Уошингтън, Рами Малек, Джаред Лето и филмов откъс на кино лентата за следствието на убийства
Когато Дензъл Уошингтън и Рами Малек погнат Джаред Лето

The Little Things се обрисува да бъде доста забавен

Разбира се, всеки артист, който в миналото е печелил статуетка, я пази грижовно като спомен. Но някои не са чак толкоз деликатни, когато стане дума за предпазване на Оскари.

Джаред Лето е тъкмо подобен образец. Във вечерното шоу на Джеймс Кордън артистът реши да показа, че Оскарът, който завоюва през 2013 година за поддържащата си ролята в " Клубът на купувачите от Далас ", е липсващ.
 Снимка 516109

Лето няма никаква визия къде може да е, само че отдава неналичието на статуетката на обстоятелството, че постоянно се мести в нови къщи, което е обвързвано и с огромно преместване. Джаред Лето мисли, че някой е решил да се възползва от това и е прибрал Оскара.

Защото сходно нещо не се изхвърля по простъпка в боклука. Но Лето не е първият притежател на най-престижната премията в киното, който губи по една или друга причина статуетката си.

През години Мат Деймън, Дженифър Лорънс, Анджелина Джоли и Марлон Брандо също останаха без награди, без даже да знаят къде са, написа Yahoo Entertainment.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР