Да си звезда (или поне много популярен), да имаш профил

...
Да си звезда (или поне много популярен), да имаш профил
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на Ким Кардашиян

Да си звезда (или най-малко доста популярен), да имаш профил в Instagram и да не облъчиш почитателите си с някое друго продуктово позициониране, си е напряко грехота. А в последно време звездите изобщо не влизат в грях и популяризират какво ли не. И до момента в който на някои им се получава безапелационно, други съумяват да си навлекат подигравките и на почитатели, и на консуматори.
 Кейтлин Дженър, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и какво счита за връзките на Ким Кардашиян
Колко зле се е държал Кание Уест с Ким

Признанията на Кейтлин Дженър

При Ким Кардашиян казусът очевидно е вторият. Или по този начин най-малко се обрисува след най-новата й реклама, която провокира вълна от недоволни и подигравателни мнения.

Ким популяризира продуктите на Beyond Meat, известни с това, че са на растителна основа. Самата тя даже се хвали с ролята си на основен дегустатор-консултант. " Толкова доста имам вяра в задачата на Beyond Meat, че взех решение да оказа помощ с това, което умея най-добре - да дегустирам. "

Във видеото се вижда, че й е поднесен бургер. Докато Ким преглъща, наклонила главата си встрани, с предостатъчно изражение на разположение и затворени очи, усещане прави, че половината бургер, от който би трябвало да е отхапала, в действителност си е напълно цялостен.

" Растителното месо освен е необикновено вкусно, само че е по-добрата опция и за нас, и за планетата ", продължава да изяснява в рекламата Ким.

Дали обаче е необикновено вкусно месото, остава под подозрение за почитателите на звездата. Точно както никой не е сигурен дали тя въобще е пробвала от него.

Явно Ким в действителност не е била безапелационна. " Толкова изкуствено наподобява, че напряко е мъчително ", е един от мненията.
 Ким Кардашиян, SKIMS, Sports Illustrated Swimsuit и секси фотографията по бански за корицата на списанието
Първият път на Ким Кардашиян и Sports Illustrated

Секси и предизвикателна по бански

Подигравките из обществените мрежи не престават с: " Това е Beyond Meat, толкоз вкусно, че не ти се постанова да го ядеш " и " Ти даже не опита храната "...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР