Да си закупиш чисто нова спалня, а в нея да

...
Да си закупиш чисто нова спалня, а в нея да
Коментари Харесай

Жена си купи спалня, получи бонус - дървеници СНИМКИ

Да си закупиш чисто нова спалня, а в нея да върлуват дървеници - доста неприятно!

Дъpвeницитe ca нeжeлaни oбитaтeли нa дoмa ни, както и хлебарките. Зa paзлиĸa oт вторите oбaчe, пpиcъcтвиeто на дървениците ни въздeйcтвa пpяĸo - физически и душевен, зaщoтo ce xpaнят cъc coбcтвeнaтa ни ĸpъв. Hapичaт ce дъpвeници нe зaщoтo пoxaпвaт дъpвecинa, a зaщoтo oбиĸнoвeнo ce ĸpият в нeя и вcяĸa нoщ излизaт, зa дa yтoлят aпeтитa cи имeннo c нaшaтa ĸpъв - звучи извънредно, нали?!

Ужасът с дървениците е изпитала и Вили Славова, която в обществената мрежа Facebook се жалва, че си е закупила чисто нова спалня от прехвалена компания, занимаваща се с производството на мебели. Вили написа, че преди един месец са закупили спалнята, сглобили са я и всичко било тъкмо, до момента в който една заран се събудила нахапана гадинките.

" В началото, първите 2-3 седмици, мислех, че е алергия от нещо, само че с всеки минал ден пъпките се увеличаваха и увеличаваха, и се зачудих дали не е настъпление от някакви гадини ", написа Славова и добавя, че след обширен обзор на спалнята е открила, че има ужасно настъпление на дървеници.

" Предполагам, че по този начин сме я закупили, само че казусът е какво да вършим от тук нататък... ", написа още дамата и чака препоръки от хората. Е, препоръките не закъсняха и под обявата заваляха забележителен брой мнения. Десислава Цакова, да вземем за пример, се възмущава от обстоятелството, че продават нови мебели с " бонус " дървеници. Тя е безапелационна, че това е подсъдимо. " От дървеници мъчно ще се отървете. Пламнали бяха всички общежития в Студентски град.. (вероятно към момента са). Най-лошото е, че яйцата им живеят много дълго.. Внимавайте, тъй като доста елементарно се придвижват даже с облеклата, които носите. Можете да ги пренасяте даже при родственици и другари, в случай че ходите на посетители. За другите стаи е неуместно да се мисли, че няма да се пренесат. Трябва да се пръска цялото жилище. Успех, самообладание и непримиримост! ", написа още Деси.

А Яна Белчева поучава Вили да разглобят спалнята, да я опаковат и да я върнат на компанията за мебели. " Ако нещо не желаят да ви одобряват рекламацията - отбрана на потребителя. Не оставяйте тази спалня, в случай че имате паркет или мебели от дърво, ще се вкарате в заплашителен филм с тия дървеници! ", гласи коментарът й.

Други поучават дамата да се обърне към компания за напръскване против гадинките, само че някои считат, че това не е решение и изрично декларират: " Изхвърлете спалнята ".



Снимки: Вили Славова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР