Да си вземеш милионите и да избягаш от войната -

...
Да си вземеш милионите и да избягаш от войната -
Коментари Харесай

Да си вземеш 30-те милиона и да избягаш от войната: Украинка опита да мине границата с куфари, претъпкани с пари

Да си вземеш милионите и да избягаш от войната - това се опита да направи блестящата брачна половинка на украински магнат, само че уви - беше "хваната " от управляващите на границата с Унгария.

Името на дамата, която към този момент се е сдобила и с наказателно дело, е Анастасия Котвицка и е обичана на най-богатия народен представител в Украйна - Игор Котвицкий. Красавицата избягала от войната освен, с цел да избави живота си, само че и с цел да роди. Само че пропуснала да заявява, че взима едни 28 млн. $ и още 1,3 млн. евро със себе си. Но пък грижливот ги подредила в няколко куфара.

Ukrainian media report that the wife of former MP Kotvytskyy tried to take $28 million and 1.3 million euros out of via.

The money was found by the border guards and forced to declare it.
— NEXTA (@nexta_tv)
Котвицкий - ни лук ял, ни лук мирисал. Заявява, че всичките му пари са в украински банки и не е теглил никакви суми. А какви са тия милиони долари и евро, които брачната половинка му е изнесла от Украйна - не е известно. Самият магнат и щерка му Виолета интензивно настояват, че историята, тиражирана в медиите, е подправена. Както, в случай че сте забелязали, се случва с доста истории, които шокират света напоследък.

В мрежата изтекоха фотоси с куфарите и натъпканите в тях банкноти, само че дали и те са същински - можем единствено да допускаме. Факт е обаче, че Игор е закрил акаунта си в обществените мрежи. Съпругата му пътувала дружно с майка си и двама мъже, само че никой от тях не е коментирал историята към този момент.

Wife of Ukrainian millionaire Anastasia Kotvitskaya took $28 million in cash out of Ukraine,March 14th, according to Hungarian customs.
— Rollotte Marrotte (@RMarolika)
Парите били открити от маджарски митничари и против Анастасия е формирано наказателно дело. Тя не е заявила колосалната сума на излизане от Украйна, а по-късно прави декларация, че внася сумата в Унгария.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР