Да си начело има смисъл, когато е в името на

...
Да си начело има смисъл, когато е в името на
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Да си начело има смисъл, когато е в името на обща цел

Да си отпред има смисъл, когато е в името на обща цел. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев по време на откриването на академичната 2022/2023 година в Университета за национално и международно стопанство (УНСС).

Донев дефинира образователното заведение като „ най-големият и влиятелен бизнес университет в България и Югоизточна Европа “. 

Доказателство за това е, че над 95% от студентите на УНСС се осъществят сполучливо още в първата година след дипломирането си. А след години, уважаеми студенти, е допустимо да заемете лидерски места в политиката и бизнеса, сподели Гълъб Донев. 

Лидерството е отговорност пред всички, измежду които си пръв. Истинският водач има мощ и умения, възприема хората от своя екип като съидейници, а не като подчинени, обърна се служебният министър председател към студентите. Според Гълъб Донев същинският водач приобщава към общата цел, като стимулира и въодушевява. 

Редом с управлението и студенти от университета, на откриването на новата образователна година участваха служебните министри на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и на електронното ръководство Георги Тодоров. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР