Общо 2715 зрелостници подадоха заявления да се явят на допълнителен

...
Общо 2715 зрелостници подадоха заявления да се явят на допълнителен
Коментари Харесай

Над 2700 ученици се записаха по желание за допълнителна матура

Общо 2715 зрелостници подадоха заявки да се явят на спомагателен държавен зрелостен изпит по избор. Тази заран се организират първите два от тях - по математика и по география и стопанска система от общообразователната подготовка, оповестяват от МОН.

Желание да се явят на изпита по математика са заявили близо 600 зрелостници, а по география и стопанска система - над 220.

Днес от 14.00 ч. ще се проведат и държавните зрелостни изпити по избор от профилирана подготовка по физика и астрономия, география и стопанска система, изобразително изкуство, история и цивилизации, предприемачество и съветски език.

Утре в 8.30 ч. са изпитите по философия, физика и астрономия, биология и здравно обучение, френски, испански, немски, съветски и италиански език от общообразователната подготовка.

В четвъртък от 14.00 ч. също са и матурите от профилираната подготовка по български език и литература, информатика, музика, философия, химия и запазване на околната среда, френски, испански, немски, италиански, румънски, португалски, японски, китайски и корейски език.

Допълнителните матури ще продължат до 29 май.
 Анулираха работата на петима възпитаници на втората матура през днешния ден
Анулираха работата на петима възпитаници на втората матура през днешния ден

Резултатите от изпитите ще бъдат оповестени до 7 юни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР