Да си кажем истината в прав текст - има мъже,

...
Да си кажем истината в прав текст - има мъже,
Коментари Харесай

Мъжко помагало: Как да задоволиш жена с пръсти?

Да си кажем истината в прав текст - има мъже, които могат да задоволят жена, употребявайки единствено пръстите си; има и такива, които... могат да поработят над това си умеене. Няма ужасно, в този момент ще издадем всички секрети за сполучливия "фингъринг "!

Да стартираме с какво НЕ се смята за сполучлива техника:
1. Директно вкарване на пръст и напразно въртене вътре, като че ли обираш останало сладко от бурканче. Това работи единствено, в случай че дамата не е виждала секс 3-4 години и към този момент е крепко неиздържала, само че на този стадий и вкарването на тампон би я предиздвикало да свърши, тъй че...

2. Прилагане на идентичен напън и "влачене " ту върху клитора, ту във вагината, след това назад върху клитора и назад във вагината... клиторът и вагината са две разнообразни неща и не могат да бъдат третирани еднообразно, също както пенисът и тестисите изискват друго отношение!

3. Като цяло, потреблението на пръста като че ли е пенис. Освен, в случай че нямаш мнооооого дебели пръсти, но доста, това нормално не работи и протича като точка 1, написа sexwell.bg.

Какво прави задоволяването с пръсти в действителност ЗАДОВОЛИТЕЛНО?
Хайде да си кажем това, за което въпреки всичко сме тук.
1. Топли ръце и добре загладени нокти - чиста учтивост. Не всяка жена си пада по внезапно навлизане с ледени висулки.

2. Прелюдия от малко, към по-голямо, към най-голямото. Започни с леко гъделичкане на клитора (с доста лубрикант!) После, когато дамата дава индикации, че към този момент не се устоя (!), премини към вагината. Разучи я, потърси G-точката (свий пръст нагоре, до момента в който дамата лежи по гръб), погъделичкай котето. Когато към този момент проличава, че напълно не се устоя (!!!)... вкарай втори пръст във вагината. Повярвай, няма по-бърз метод да накараш жена да се моли за пенис по този начин, както раздразнение с пръсти и отсрочване на същински приемливото навлизане.

3. Женската анатомия желае познаване - в случай че си от поколението , което едно време играеше видео игри, несъмнено си спомняш по какъв начин в желанието си да реализираме нещо, само че не познавайки контролите на играта, постоянно просто натискахме всички копчета, мажехме там нещо по джойстика, до момента в който забележим резултат. Това не работи с дамите. То и с мъжете не работи, само че при дамите - никак. Ако въпреки всичко се случи някой да стартира да "маже " всичко сред краката на дамата, в такива моменти тя, в положителния случай, си лежи там и си мисли "Този пък в този момент какво се пробва да направи " и чакат странното деяние да завърши. В неприятния случай бутат ръце, викат "Ау ау ау не там! " и малко им се скапва кефа. Което ни припомня - никакъв неочакван пръст в дупето, в случай че не те помолят категорично!

4. Мъжът постоянно има жокери, с които да остави дамата мъркаща и удовлетворена още преди да е почнал същинското развлечение с нея. Възбуждащи гелчета като Orgasm Cream, Wicked Awaken и Zestra имат неповторимото свойство да ускоряват чувствителността на дамата и да я накарат да крещи в ръцете на обичания си мъж.

И, несъмнено - триумфът идва с практиката. Не всяка жена си пада по едно и също нещо, по тази причина я наблюдавай, изследвай я и го правете по-често! Успех ;)
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР