Да си жена не е лесно – природата ни е

...
Да си жена не е лесно – природата ни е
Коментари Харесай

Идва ли менопаузата и как да се справя с нея

Да си жена не е елементарно – природата ни е отредила живот, изпълнен с физиологични промени, които ни съпътстват от детството до зрелите ни години. През всички тези години прекосяваме през редица промени, без значение дали желаеме или не, и се постанова да се нагаждаме към тях, а това от време на време ни коства доста.

И въпреки всичко, от пубертета, през бременността и майчинството до перименопаузата и менопаузата , всички тези стадии са диктувани от биологията ни и са изцяло естествени. Един от по-особените стадии обаче е този, който настава с наближаването на 40-те години. Тогава множеството от нас стартират да изпитват някои от признаците на приближаващата менопауза, а те не са изключително приятни.

Досегашното мощно либидо, спокойното въодушевление и общото благоволение са сменени от г орещи талази, безпокойствие, тревога и от време на време – депресивни мисли , а менструалният цикъл става по-нередовен.

 iStock/Getty Images

Това са първите знаци, че дамата влиза в интервала, предхождащ менопаузата – по този начин наречената перименопауза. Той и последващата същинска менопауза обгръщат много години, в които дамите минават през доста промени. Всички те обаче могат да бъдат овладени с подобаващата композиция от витамини и минерали, комбинирани по подобаващ за съответния стадий метод. Много дами минават на хормоналнозаместителна терапия, само че тя идва със своите съществени опасности във връзка с онкологични болести на гърдите и матката.

Вероятно по тази причина част от дамите избират един от най-известните нехормонални препарати и неговите три разновидности, които поддържат дамите, преминаващи през тези естествени интервали – Femarelle® Rejuvenate за пременопауза, Femarelle® Recharge за менопауза и Femarelle® Unstoppable за постменопауза. И трите продукта включват в състава си патентован дериват от ферментирала соя (DT56a), както и комплекс от витамини, които поддържат женското здраве в трите разнообразни стадия.

И защото тези интервали са изпълнени с провокации и няма жена, която да е наясно какво я чака, Femarelle Bulgaria провежда и ФЕМАРЕЛ КАФЕ ОНЛАЙН, на което всички заинтригувани от тематиката дами ще могат да зададат своите въпроси. Събитието ще се състои на 25 септември във Фейсбук страницата на.

 femarelle.bg

Специален участник ще бъде доктор Милкана Щерева – известен и доста обичан от пациентките си експерт по акушерство и гинекология. От нея ще можете да чуете какви са спецификите на прехода към менопаузата и по какъв начин да преминем през този интервал допустимо най-естествено и умерено . Сред въпросите, които ще бъдат разисквани с доктор Щерева, са какви са разликите сред перименопауза и менопауза, какви са първите признаци, които дамите усещат, какви са методите за по-лесно справяне със признаците , какви са рисковете от хормонозаместителната терапия и кой е най-подходящият артикул за всеки един от стадиите.

Всички присъединили се в онлайн диалога дами ще могат да зададат и своите персонални въпроси непосредствено във Фейсбук страницата на Femarelle, а ще ви даде опция да получавате и спомагателна скъпа информация за този изцяло натурален, само че много провокационен интервал, през който всяка една от нас минава.

За тези, които желаят да се срещнат и с миналогодишното издание на Фемарел Кафе с присъединяване на доктор Румен Велев, доктор Ани Начева и доктор Светла Иванова, могат да го създадат.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР