Да си добър в работата си и да работиш с

...
Да си добър в работата си и да работиш с
Коментари Харесай

Какъв е стимулът за успех на всяка от 12-те зодии?

Да си добър в работата си и да работиш с готовност е комбинацията, към която мнозина се стремят, само че малко на брой получават. Това е късмет и опция, за която човек би трябвало да бъде признателен и да дава всичко от себе си. Освен че се раздават на 100%, тъй като обичат това, което вършат, хората имат друга мотивация за подчинение на върхове.

Ето какъв е тласъкът за триумф на всяка от 12-те зодии – кое е това, което ги въодушевява да се усъвършенстват непрестанно:

Овен – първото място

Те са родени водачи и щом видят, че мястото е свободно, ще създадат всичко, с цел да го заемат. Обичат да управляват, да управляват, да бъдат на върха – това ги стимулира да се борят и нормално съумяват да стигнат до него.

Телец – улеснение

За разлика от Овните, Телецът не се интересува от върха, а единствено от персоналното си успокоение. Иска да се усеща добре, да не бъде тормозят, да се усеща задоволен от позицията си. Би направил всичко, с цел да си обезпечи по този начин стремежи комфорт.

Близнаци – обществена среда

Близнаците ненавиждат самотата. Биха ходили на работа единствено поради хората, с които се срещат там. Обичат да са заобиколени от сътрудниците си, които постоянно са и техни другари. А, както знаем, с другари работата е още по-забавна.

Рак – семейство

Раците биха създали всичко, с цел да бъдат горделивост за своите близки, с цел да им оказват помощ с каквото могат, с цел да видят удивление в очите им. Това е техният тласък за триумф.

Лъв – конкуренция

 триумф

Макар да се имат за най-хубави във всичко, Лъвовете са на ясно, че има и други като тях и тъкмо това ги стимулира да се борят до край. Обичат конкуренцията, само че още повече им харесва, когато я побеждават.

Дева – рационализиране

Техният перфекционизъм от време на време прави и добра работа. Именно поради него, те дават всичко от себе си, с цел да се реализират нови върхове. Знаят, че по този метод стават по-добри, научават нови неща, обогатяват се като персони.

Везни – баланс

Те търсят своята златна среда и нищо не би могло да ги извади от нея, щом я намерят. Знаят, че това е техният метод да съумеят и я търсят с всички сили. Това е мотивацията за реализиране на триумф на зодията.

Скорпион – да поемат контрола над нещата

Ако нещо се случва без знанието и присъединяване им в него, те просто не се усещат добре. Не могат да си разрешат да не бъдат водачи, тъй като ги обзема боязън от изменничество, който разклаща другояче постоянните им позиции.

Стрелец – самостоятелност

Това е нещото, което ги управлява през целия им живот. Стрелците обожават свободата си и мъчно биха се разделили с нея. Стремят се към върха, тъй като знаят, че тогава всичко ще зависи от тях самите. Трудят се интензивно, с цел да извоюват независимостта си.

Козирог – лично наслаждение

Те са работливи по природа и работата им носи най-голямо наслаждение. Винаги се стремят към повече. Обичат да се занимават с няколко неща по едно и също време и това ги прави толкоз положителни и сполучливи.

Водолей – съпричастност

Обичат да се раздават за другите, за оказват помощ с каквото могат, да бъдат опора, било то и на сътрудниците си. Ето за какво, постоянно са подготвени да се заемат с най-сложните и тежки задания, с които никой не желае да си има работа.

Риби – да се усещат значими

Рибите имат потребност да се усещат скъпи и значими за своето обграждане. Начинът да реализират това е като работят неуморно и завоюват възхищението на сътрудници и другари. Тогава ще се почувстват в действителност в свои води.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР