Да се закичиш с думата Промяна, така и да кажеш,

...
Да се закичиш с думата Промяна, така и да кажеш,
Коментари Харесай

Бойко Борисов предупреди от Варна: наказателни процедури ще се стоварят върху България

" Да се закичиш с думата " Промяна ", по този начин и да кажеш, че младежите са с тебе е също толкоз погрешно. Не желая да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президента. Той е спечелил изборите почтено и демократично, по тази причина би трябвало да бъде почитан. Радев поддържа всички наказания против Русия и по тази причина получи възторженостти. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предходния парламент. Но в този момент всеки е подготвен да се накичи с триумфа. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този развой ", сподели Борисов. " Едно време, с цел да приказваш с Фондация " Конрад Аденауер ", беше знак, че си част от европейското семейство ", с тези думи Бойко Борисов се обърна към младежите от ГЕРБ, които участват на курорта " Св. Св. Константин и Елена ". Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се организира зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 младежи от цялата страна.

" Догодина самолетите Ф-16 ще дойдат, продължи той. " И ще си дойдат на личен ход, тъй като могат да стоят 18 ч. във въздуха. Уникална машина. Надали някой е работил с Европейската комисия, колкото мене, те излозват други изрази, разнообразни от нашите. Толкова ли няма кой да се замисли в тая страна? Див популизъм. Дългът ви пораства с милиарди на година и няма с какво да го покриете. Варненският епископ постоянно стартира литургия с " Да внимаваме! ". Европейската комисия употребява " нерешителност ", което значи " Много внимавайте ". Както преди години споделих, че ни чака безпорядък и то е реалност. Няма политик, който да не употребява думата безпорядък, продължи водачът на ГЕРБ, представен от " 24 часа ".

" Аз не знам къде са им мостовете. Еконта пристигна, излъга ви тъкмо като тези с тиганите. Какво във Варна се случи за 2 година? И библиотека щяхте да имате, и автомагистрала " Хемус " и какво ли не. Но няма да стане. Правителството би трябвало да има остатък в бюджета, тогава го обяснявах с мазнинка за зимата. Наказателните процедури ще се стоварят върху България ", предизвести Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР