Да се заиграваш с хранителните продукти, вместо да приготвиш от

...
Да се заиграваш с хранителните продукти, вместо да приготвиш от
Коментари Харесай

Ето как играта с храна се превръща в истинско изкуство

Да се заиграваш с питателните артикули, вместо да приготвиш от тях нещо вкусно, може да се окаже добра концепция, в случай че ги употребявате, с цел да създадете същинско изкуство от тях.

Пример за това може да ви даде японският художник Гаку, който в персоналната си страница на Инстаграм е разгласил цяла сбирка от творби на изкуството, като платна са му били най-обикновени ябълки и банани.

Той се занимава с професионално с карвинг едвам от 8 месеца, само че към този момент показва изключителна умелост. В началото актьорът се е занимавал с обичайното японско изкуство mukimono, което безусловно се превежда като без дрехи артикул.

Този тип творчеството с храна /разгледай галерията/ е бил доста известен в Япония през XIV век, след което се популяризира в Тайланд, а през днешния ден се е трансформирало в част от кулинарната просвета на двете страни.

Заради бързото окисляване на плодовете, художниците би трябвало да работят бързо. И затова с сходен тип изкуство могат да се занимават единствено доста сръчни хора.

А откакто бъдете завършени от ръката на художник, би трябвало бързо да хапнете творбата на изкуството, тъй като цветът му ще се промени и няма да наподобява толкоз свежо о впечатляващо.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР