Да се въведат определени часове, в които парковете в София

...
Да се въведат определени часове, в които парковете в София
Коментари Харесай

Фандъкова предлага парковете да се отворят за семейства с малки деца

Да се вкарат избрани часове, в които парковете в София да се може да се посещават от фамилии с дребни деца. Това ще предложи кметът Йорданка Фандъкова, само че окончателното решение ще се вземе от оперативния щаб.

Моята болежка е излизането на открито на дребните деца. Затова съм предложила да създадем организация, тъй че да може да се пуснат единствено родители с дребни деца и то в избрани часове, по избрани направления, с цел да подсигуряваме еднопосочното придвижване, сподели Фандъкова. По думите й това е голяма организация, която изисква време.

Кога ще се случи това ще го предложи и реши Националният действен щаб, уточни кметът и добави, че тя не би си разрешила " да реша нещо, поради което след това ще ме обвинят всички, че поради мен хората са се разболели ".

Фандъкова подсети, че зоните за паркиране в София са безвъзмездни до 26 април. Много е евентуално обаче синята и зелената зона да продължат да се употребяват гратис още най-малко седмица. По думите й, в случай че зоните за паркиране се върнат, това би означавало повече пасажери в градския превоз, което крие към момента опасности. Докато случаите на инфектирани нарастват, ще продължим с ограниченията такива, каквито са досега, акцентира Фандъкова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР