Да се популяризират ледените спортове у нас – с тази

...
Да се популяризират ледените спортове у нас – с тази
Коментари Харесай

Жени Раданова зарадва малчуганите на пързалка Юнак в София

Да се разпространяват ледените спортове у нас – с тази концепция Евгения Раданова дружно с децата от нейния клуб „ Айс Пук” и децата от Хокей клуб на НСА направиха проява на пързалка „ Юнак” в София.

Повече от десетилетие Раданова бе един от водачите в международния шорттрек. Тя е двукратна международна шампионка по шорттрек, 7-кратна безспорна европейска шампионка, както и носителка на два сребърни и един бронзов орден от зимни Олимпийски игри.

Евгения Раданова е единственият български състезател, взел участие на зимни и летни олимпийски игри, надлежно с шорттрек и колоездене. Вече 7 години тя тренира деца в клуб „ Айс Пик”, оказва помощ и националните състезатели – един от тях е Любомир Калчевм който ще показва България на Зимните юношески олимпийски игри в Лозана.

Днес Жени Раданова бе основното настоящо лице на пързалка „ Юнак”. Пързалката се намира до метростанция „ Стадион „ Васил Левски” и към този момент се трансформира в притегателно място за феновете на кънките.

През сегашния сезон площта на пързалката е увеличена двойно до внушителните 1200 кв. м, което основава доста по-голям комфорт за спортуващите.

За идните празници оборудването ще работи без почивен ден и ще бъде отворено до края на зимния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР