Да са поп изпълнител не звучи като опасна дейност. Това

...
Да са поп изпълнител не звучи като опасна дейност. Това
Коментари Харесай

Инцидентът, при който пострада Биби Рекса

Да са поп реализатор не звучи като рискова активност. Това обаче очевидно е на път да се промени поради зародила се в последните месеци " наклонност " да се хвърлят предмети към сцената по време на концерти.
 Биби Рекса и изрязаният ѝ бански, с който не оставя доста на въображението
Биби Рекса не оставя доста въображението

Провокациите идват

Точно по този начин пострада и Биби Рекса, която беше принудена прибързано да приключи концерта си в Ню Йорк в събота вечер, 17 юни. 33-годишната изпълнителка на " In the Name of Love " беше ударена по лицето от запратен към нея мобилен телефон.

След първичния потрес тя се свлече на сцената, след което беше изведена от там, като очевидно изпитваше болежка, пишат от Военновъздушни сили. Според медията майката на звездата е коментирала пред Pop Base, че Биби е откарана в болница и има три шева на лицето.

Absolutely great show ruined by a fan throwing their phone at hopefully she is ok after that
— Alex Chavez (@captiv_8_)
Преди случая концертът й върви ужасно, като певицата предложения своя фенка на сцената, с която изпя " I`m Gonna Show You Crazy " и извърши спонтанна версия на " Seasons " по избор на публиката.

Инцидентът с Биби Рекса не е индивидуален случай. Телефони постоянно се запращат към изпълнителите с вярата, че те ще си създадат селфи и ще ги върнат назад към публиката. Хари Стайлс обаче пострада от бонбонки Skittles, запратени към него на сцената, когато един от тях му влезе в окото и той беше заставен да приключи концерта си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР