Да разберете, че сте манипулирани от партньора си понякога е

...
Да разберете, че сте манипулирани от партньора си понякога е
Коментари Харесай

Признаци, че сте манипулирани от партньора си

Да разберете, че сте манипулирани от колегата си от време на време е мъчно. Хората, които постъпват по този метод с останалите, го вършат доста тънко. Именно това затруднява жертвата да разпознава дали е жертва на операция или не. Този прочувствен надзор върху човек е нездравословна демонстрация на страсти и усеща. Това насочва към негативност повече от владеене или ревнивост в една връзка. Следователно става още по-важно да сте наясно дали вашият сътрудник ви манипулира по този метод.

Ето някои издайнически признаци, които допускат, че сте манипулирани от колегата

Чувствате се отговорни и тъжни.

Когато сте непрекъснато манипулирани от някого, ще откриете, че се чувствате тъжни, разочаровани и отговорни за нещо от самото начало. Това непрекъснато възприятие на самообезценяване поражда, когато сътрудникът ви манипулира. Така, без да осъзнавате, стартирате да си мислите, че не сте способни да се справите сами с каквото и да е. Макар той да позволява неточности, може да ви накара вие да се чувствате отговорни, даже това да не е по този начин.

Постоянно си задавате въпроси.

Ще прекарате доста време да се питате за какво не сте си задоволителни. Когато сте с манипулативен сътрудник, вие непрекъснато ще се съмнявате във вашите решения, качества и мисловни процеси. Това е основно, тъй като няма да имате доста надзор над възприятията си. Разбира се, това може да не се отнася тъкмо половинката ви, а за различен човек от обкръжението ви.

Поставя ви условия.

Най-лошото в това да имаш манипулативен сътрудник или непосредствен е, че постоянно ще има условия за любовта им. Те постоянно ще ви се връщат, в случай че извършите нещо погрешно съгласно тях, в подмяна на любовта си. Те подсъзнателно ще ви накарат да се чувствате зле, в случай че решите да не вършиме избрани неща и да не угаждате на капризите им. Това се назовава токсичност в връзките.

Използва несигурността ви против вас.

Когато сте манипулирани от колегата си, знайте, че той евентуално употребява вашата неустановеност против вас. Ще почувствате, че непрекъснато ви изважда на показ вашите недостатъци и най-лошите моменти. Като човек, който е непосредствен до вас, се допуска, че той знае и най-големите ви секрети и ги употребява против вас, с цел да ви уязви. Разбира се, в множеството случай ще го прави по този начин, че даже да не забелязвате.

Настройва другите против вас.

Манипулирани от колегата сте, в случай че той ще се опита да настрои другите против вас, като приказва неприятни и отрицателни неща. Постепенно ще откриете, че се отдалечавате от околните си. Освен това ще се почувствате изоставени и сами. Именно това е и задачата му, с цел да може да ви управлява напълно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР