Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които

...
Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които
Коментари Харесай

Депутат от ДСБ: Бойко Рашков трябва да остане МВР министър

" Да работим с Българска социалистическа партия бе едно от най-тежките решения, които трябваше да вземем, само че в три следващи избора народът по този начин сложи обстановката ", съобщи пред НоваНюз депутатът от ДСБ Иван Димитров, който е и заместник-председател на парламентарната група на " Демократична България ".

Аргументът на десницата да влезе в общо ръководство със социалистите бил нуждата от постоянно държавно управление. " Хората желаят да има държавно управление, което да постави завършек на модела, натрапен от предишното ръководство ", сподели Димитров. Той уточни правосъдната промяна като нещо, по което могат да работят дружно със социалистите.

Димитров съобщи, че точно в сферите на правораздаването, екологията и електронното ръководство са най-силни ". По думите му договарянията не престават и през уикенда, още нямало контрактувани имена за министерските постове, а по негово персонално мнение Бойко Рашков би трябвало да остане министър на вътрешните работи.

" Моето персонално мнение е, че той ще се оправи добре ", разяснява Иван Димитров, като удостовери, че това е номинацията на Политическа партия, както към този момент стана ясно от изказвания на нейните водачи Кирил Петков и Асен Василев. Димитров отхвърли Корнелия Нинова да е била първичната номинация за ръководител на Народно събрание, макар че писмото, което изтече в медиите за опцията ръководителят да се избира на ротационен принцип, излезе точно от ДСБ.

" Ако не сме съгласни с всички лица в държавното управление, няма да бъде подписано съглашение и надлежно няма да има държавно управление ", заключи още Иван Димитров.

Димитров не разкри кои имена на адвокати са обсъждали за министър на правораздаването в неговата партия, само че добави: " Бих се справил прелестно, в случай че това ме питате ".

" По отношение на потенциала, няма министерство, в което да не се оправим най-добре ", сподели той за хората в Демократична България. " Ние и във финансите сме доста положителни, при нас е Иван Костов въпреки всичко ", добави той. Но изясни, че не са предложили някогашния министър председател за финансов министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР