Да, пухкаво облаче, от което вали захар! Директно в чашата!

...
Да, пухкаво облаче, от което вали захар! Директно в чашата!
Коментари Харесай

Изумително! Столичен ресторант предлага кафе с облаче захарен памук!


Да, пухкаво облаче, от което вали захар! Директно в чашата!

Само три заведения в света оферират обичаната ароматна напитка, поднесена по този новаторски метод.

Едно от тях е ресторант Bulgar, който се намира в петзвездния хотел Маринела. Изобретено от московския готвач Владимир Шагов и до неотдавна предлагано единствено в петербургската сладкарница Double B и кафене Mellower Coffee в Китай, ексцентрично презентираното кафе към този момент е част и от възхитителното меню на ресторант Bulgar.

Клиентите споделят, че преживяването е необикновено, като че ли въображаемо се придвижват в детските си години. Веднага щом облачето бъде допряно от парата на напитката, от него завалява сладостен дъжд. При това, единствено в ресторант Bulgar, всеки самичък може да избере цвета, в който желае да заформи своята дребна стихия в чаша кафе!

Екипът на Bulgar прави и друго изобретение, с което сграбчва най – дребните си гости – кълбо наслада, посипано с цветни пръчици, върху чаша топъл шоколад или какао!



Управителят на ресторанта Ивайло Цветанов споделя пред BGtourism.bg, че е впечатлен от страстта, която провокира облакът захарен памук: „ Разбира се, за нас всеки посетител е специфичен! Наш приоритет е да го накараме да почувства приятност в другояче забързаното всекидневие, да събудим спомен, да бъде преживяване, да изпита страст с всяко ядене или напитка. Облачето захарен памук също е част от това наше виждане – пренасяме един прекрасен спомен, спомен за нехаен безоблачен ден, изпълнен с другари, игри и захарен памук от панаира.

Целта ни е да забележим откровеното благополучие, изписано върху лицата на нашите посетители “, споделя Цветанов. Кафето с облаче към този момент се радва на огромен интерес освен измежду постоянните клиенти на ресторант Bulgar, само че се трансформира и в шлагер измежду чужденците, които са избрали да отседнат в хотел Маринела за своето бизнес пътешестване или градски уикенд в българската столица. Със сигурност това към този момент е най-любимото облаче, което не скапва времето на клиентите, а доставя приятност за сетивата. Време е за сладостен и сполучлив ден с обичаната ни ароматна напитка в ресторант Bulgar!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР