Да преодолеете фактът, че сте отхвърлени или че ваша идея

...
Да преодолеете фактът, че сте отхвърлени или че ваша идея
Коментари Харесай

Съосновател на бизнеси за $2 милиарда споделя най-важното нещо, което правят успешните хора

Да преодолеете фактът, че сте отхвърлени или че ваша концепция не е призната добре в мъчно, само че това е належащо умеене, което би трябвало да овладеете, в случай че желаете да бъдете сполучливи. Това счита милиардерът.

Той е съосновател на марката артикули за коса Paul Mitchell и компанията за произвеждане на текила Patrón Spirits. По думите му това е най-хубавият съвет, който може да даде на някой, който желае да стартира личен бизнес. Според милиардера това е урок, който той научил по сложния метод.

Преди 79-годишният бизнесмен да стане паралия със забележителната чиста стойност от 3 милиарда $, му се е налагало да работи като продавач на разнообразни артикули като енциклопедии и шампоан. Предизвикателството в тази работа за него е било, че трябвало да върви при капацитетите клиенти от врата до врата, до момента в който в това време живее в колата си.

За тази своя първа работа той си спомня: " Чуках на доста порти. Хората не желаят да ме пускат вътре. Това ме научи по какъв начин да се оправя с отхвърлянето, без да ме притеснявасе усещам зле " споделя той.

" Бъдете подготвени за доста отводи ", поучава ДеДжория. " Ако сте готови и знаете, че това е допустимо да се случи, колкото и да сте работили, то тогава може да се поучите от сходна обстановка ", споделя той, представен от CNBC Make It.

През 1980 година той се среща с фризьора Пол Мичъл и започва едноименния бизнес. Тогава милиардер претърпя повече отменяне. Основният вложител се отдръпва, оставяйки компанията единствено със 700 $. В рамките на едно десетилетие тя надвиши 100 милиона $ годишни продажби, което накара ДеДжориа да вложи " няколко милиона " от личните си средства в съосноваването на Patrón през 1989 година

Отново обаче следва отменяне: ДеДжориа не знае нищо за алкохолната промишленост и се пробва да продаде първокласна текила най-малко два пъти по-скъпа от другите марки. Той обаче упорства тъй като считам че това е " най-съвършената текила, правена в миналото ". Все отново идва и триумфът. През 2018 година Patrón беше добит от Bacardi Limited в договорка на стойност 5,1 милиарда $.

След тези уроци ДеДжориа споделя, че без значение дали стартирате бизнес или не, все в миналото ще станете жертва на отменяне - в персоналния си живот и в бизнеса си.
 Как да реализираме триумфи: Съвети от 10 известни милиардери
Как да реализираме триумфи: Съвети от 10 известни милиардери

Според Бил Гейтс е значимо с какви хора се обграждате, Бъфет поучава да инвестирате в себе си, а Зукърбърг да рискувате

Единственият въпрос е по какъв начин ще реагирате на това. Ако го приемете като урок, то може да ви направи да съумеете в дълготраен проект, съгласно психолозите. Това е по този начин, тъй като хората, които живеят в непрекъснат боязън от неуспех или отменяне, е по-малко евентуално да поемат опасности или да се възползват от опциите, когато им се дават.

Що се отнася до бизнеса, ДеДжориа поучава бъдещите бизнесмени да не разрешават отхвърлянето да ги обезсърчава да се отхвърлят, в случай че имат вяра в продукта или услуга, която оферират, даже в случай че другите не са на същото мнение първоначално. " Клиентите постоянно ще заплащат за качество, даже в случай че това, което продавате, е по-скъпо от съществуващите други възможности ", прибавя той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР