Да преживеете любовно разочарование е едно от най-неприятните неща, които

...
Да преживеете любовно разочарование е едно от най-неприятните неща, които
Коментари Харесай

Признаци, че сте разбили сърцето на партньора си

Да преживеете любовно отчаяние е едно от най-неприятните неща, които могат да ви се случат. Това може да бъде разследване на доста фактори, само че резултатът постоянно е еднакъв. Вие сте тъжни, депресирани и не желаете да се виждате с никого. Разбитото сърце минава мъчно и постоянно остава рана, която да ви припомня за нещастието, което ви се е случило. А замисляли ли сте се дали точно вие не сте създали тъкмо това с някой различен? Ето по какъв начин можете да разберете дали сте разрушили сърцето на вашата половинка:

 

Той стартира да прекарва по-малко време с вас

 

Понякога някои хора се оправят с разрушеното сърце, като стоят надалеч от индивида, който им  го е предизвикал. Ще разберете дали сте разрушили сърцето на колегата си, в случай че той постоянно намира причина да бъде с приятелите си или фамилията си, вместо с вас, единствено тъй като по този начин се усеща по-малко засегнат. Вероятно е време да поговорите с него и да разберете какво в действителност се случва и каква е повода за държанието му? може да реши даже най-сложните проблеми в една връзка.

 

Той е извънредно спокоен

 

Ако сте с някой, който нормално е мощен и радостен, а  внезапно се трансформира в спокоен и нерешителен човек, значи нещо би трябвало да е предизвикало тази трагична смяна в държанието му. Повечето хора не са толкоз изразителни, когато са засегнати и постоянно биха прибягнали до това, което знаят, че е най-безопасно – мълчанието. Опитайте се да погледнете обратно и да помислите какво може да се е объркало. Мислите ли, че сте споделили или сте създали нещо неприятно? Ако той  все още не е подготвен да приказва, уважавайте мълчанието му и изчакайте подобаващия миг.

 

Той към този момент не се смее на шегите ви

 

Начинът, по който хората реагират на нечие възприятие за комизъм, приказва доста за това по какъв начин виждат другия човек. Всъщност хората, които се смеят даже на най-гадните ви смешки, в действителност са тези, които ви харесват не просто като човек, а като евентуален сътрудник. Но какво ще стане, в случай че сте в изцяло противоположна обстановка с вашата половинка? Разбирането на това, което се е объркало и какво можете да извършите, би трябвало да бъде първият ви ход. Най-доброто, което би трябвало да извършите, е да се опитате да с него.

 

Очите му споделят всичко

 

Очите, които са прозорци към душата, могат да ни опишат доста за душевното положение на човек и какво усеща сега. Може би вашият сътрудник ви дава някакъв сигнал или ви изпраща известие, че е засегнат или с разрушено сърце, само че просто се опасява да ви го каже с думи? Някои хора не желаят да показват страстите си заради страха, че това може да докара до разлъка. Дайте на половинката си да разбере, че не би трябвало да се тормози да изрази възприятията си и да покаже уязвимост пред вас. Покажете му, че сте там, с цел да слушате и да разберете какво го тормози.

 

Той внезапно се отдалечава

 

Ако сътрудникът ви наподобява отдалечен и откъснат, ще забележите по държанието му. Дори и той да е в стаята до вас, мислите му ще са някъде другаде. Може преди да сте си споделяли всичко за това по какъв начин е минал деня ви, а в този момент даже и да не повдигате тематиката. Ако забележите тези признаци в държанието на колегата си, в действителност е най-добре да го попитате. В случай, че не му се приказва,  дайте му време, до момента в който реши да показа с вас това, което го тормози. и че възприятията му са значими за вас.

 

Получавате студени отговори

 

Какво ще кажете за приемането на студените текстови известия с една дума или даже игнориране, когато се опитате да започнете диалог? Или даже когато сте дружно, всичко, което получавате, са кимания и общоприетите „ да “ и „ не “? Дори и да не обръщате огромно внимание на детайлите, е невероятно да не забележите тези признаци. Ако знаете какво сте създали, с цел да заслужите неговите студени и безразлични отговори, научете се да се извинявате. Ако нямате визия какво в действителност се е случило, няма да ви навреди да попитате и в случай че в действителност сте отговорни, намерете метод да поправите стореното.

 

Спира да показват какво усеща

 

В началото на всяка връзка сътрудниците се усещат сигурни и уверени да бъдат себе си и да опишат на своята половинка забавна своята житейска история, да й предадат своя  опит, както и да й разкрият това, което ги прави щастливи и това, което ги натъжава. В даден миг от връзката обаче той може да се е почувствал засегнат или нерешителен заради това, което неговата половинка е направила или не е. Ако забележите тези признаци, направете нещо, с което да му покаже какъв брой е значим за вас. Кажете му, че възприятията му имат значение и оценявате тази неприкритост и метода, по който демонстрира същинското си аз без маската и стените. Нека още веднъж ви се довери.

,

Станал е прекомерно прочувствен

 

Обикновено е присъщо на дамите да са по-емоционалният от двата пола, само че от време на време функциите могат да се разменят. Повечето хора, които са били на живота си, от време на време нямат смелостта да изразят възприятията си, мислейки, че това може да провокира проблем в връзките. Той може да избухне от най-дребното нещо, тъй като вътрешно се усеща уязвим и под напрежение. Не го оставяйте да бъде печален и самичък, до момента в който се пробва да скриете болката, която сте му предизвикали. Не го обвинявайте, а първо потърсете повода в себе си. Опитайте да поговорите намерено с него за възприятията му и за това, което  го е предиздвикало да се усеща зле.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР