Да правиш правителство сам е нещо нечувано. Още по-нечувано е

...
Да правиш правителство сам е нещо нечувано. Още по-нечувано е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От днес започваме преговори с другите партии, коалиция няма да правим

„ Да правиш държавно управление самичък е нещо нечувано. Още по-нечувано е с 64 депутати да правиш държавно управление. Те взривяват единствената добра обстановка за страната за отиване на локални избори. Нищо друго също така не ги интересува. От през днешния ден започваме договаряния с другите партии. Коалиция няма да вършим, ще използван същата тяхна подла хватка “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ В такова Народно заседание ние не можем да изберем и комисиите в този момент, няма ясно болшинство. От през днешния ден започваме съвещания “, добави Борисов.

„ В такова Народно заседание ние не можем да изберем и комисиите в този момент, няма ясно болшинство. Разговорите с другите партии ще кажат какво ще е болшинството. От през днешния ден започваме съвещания. Всички виждат злокобното положение на страната. Продънения финансов запас, продънените финанси, големия дълг, който би трябвало да се тегли. Без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс. Те не престават да си играят на държавно управление на малцинството с 64 депутати “, добави Борисов.

„ Толкова се е втвърдила партията, че Делян Добрев е подготвен да ме измести незабавно, в случай че подложа през днешния ден конгрес за гласоподаване “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Чухме ги ясно. Ние имаме гласоподаватели, имаме симпатизанти, имаме стратегия, ние сме победили и внезапно някакво безсрамно самочувствие просто няма да поносим. В тази обстановка отговорността на всички партии, в това число и „ Възраждане “, е да се направи един кабинет от персони, тъй като при тази обстановка бюджет няма да бъде признат “, сподели още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР