Да пътуваш 2-3 часа със самолет до някоя не чак

...
Да пътуваш 2-3 часа със самолет до някоя не чак
Коментари Харесай

Как най-добре да оцелеете при дълъг полет?

Да пътуваш 2-3 часа със аероплан до някоя не чак толкоз далечна дестинация не е толкоз ужасно. Но когато знаеш, че те чака половин денонощие на борда, ти се коства цяла безкрайност. Има обаче няколко трика, които са от огромна изгода при такива полети.

1. Носете нещо комфортно, само че и елегантно

Да се облечеш прекомерно публично за дълъг полет не е най-хубавата концепция. Дори да отивате на бизнес пътешестване, имайте поради, че ще прекарате в самолета към половин денонощие, тъй че би трябвало да се чувствате комфортно в облеклата си. Спортно-елегантното облекло е може би най-подходящото в тази ситуация.

2. Когато се качите на борда, променете часовника си по отношение на мястото, на което пристигате

Най-добре е да се подготвите за часовата разлика от самолета. Това значи да спите, до момента в който на мястото, където отивате вечер. Така че е значимо да сверите часовника си по отношение на часовата зона на крайната дестинация.

3. Пийте доста вода

Да, не е прелестно, тъй като това значи, че ще посещавате тоалетната на борда доста пъти. От друга страна обаче при прекомерно дълго стоене в аероплан човек се дехидратира и водата е доста значима. А положителната хидратация стартира ден преди полета и ден, откакто пристигнете.

4. Разтягайте се

Продължителното стоене в една поза сигурно ще ви аргументи болки. Ето за какво разтягането през несъмнено време е от особена значимост. Дори в седнало състояние раздвижвайте кръста си и поглеждайте в двете направления зад рамо, с цел да избегнете схващания на врата.

5. Избягвайте алкохола и кофеина

Алкохолът или кафето може да са ви обичани и да създадат пътуването ви по приятни. Проблемът обаче е, че и двете питиета ще нарушат съня ви, а при дълъг полет той ще ви е изключително значим.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР