Да опознаеш любовта си чрез текстови съобщения е първата стъпка,

...
Да опознаеш любовта си чрез текстови съобщения е първата стъпка,
Коментари Харесай

`Аз съм експерт по запознанства - моят трик преди среща може да те успокои за 10 секунди`

Да опознаеш любовта си посредством текстови известия е първата стъпка, с цел да схванеш дали и двамата сте съвместими, само че вършиме проекти с цел да се видите ще ви помогне да решите дали означават всички верни квадратчета.

Първата среща с евентуален сътрудник може да трансформира всеки в бърбореща руина, а изнервянето преди среща е толкоз обикновено, колкото и всяко друго възприятие. Но в случай че желаете да запазите самообладание по време на този специфичен миг един на един, има едно основно нещо, което би трябвало да извършите, с цел да ви помогне в обстановката. Експерт по запознанства споделя, че би трябвало да концентрирайте мозъка си върху нещо напълно друго и разсейването за 10 секунди може да ви помогне да се успокоите.

Анастасия Почотна, експерт от Flirtini, споделя: „ Когато се сблъскате с нервни мисли, използвайте правилото за 10-те секунди – отделете къс миг, с цел да се концентрирайте върху нещо, което въобще не е обвързвано с живота ви на срещи. Можете да рецитирате стихотворение, да бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР