Да окупираме Брюксел!, такъв апел отправи унгарският премиер Виктор Орбан

...
Да окупираме Брюксел!, такъв апел отправи унгарският премиер Виктор Орбан
Коментари Харесай

Виктор Орбан с призив: Да окупираме Брюксел!

" Да окупираме Брюксел! ", подобен зов насочи унгарският министър председател Виктор Орбан по време на протест по случай националния празник на страната си ", съобщи АП.

Днес министър-председателят произнесе тирада във връзка годишнина от въстанието на унгарците против австрийската власт от 1848 година

" В Европейския съюз разпалват войни, прекрояват граници, постановат непозната на елементарните хора идеология и унищожават всичко, което видят пред себе си ", сподели той на протест в Будапеща.

" Ние, унгарците, живеем по друг и желаеме да живеем по друг от налагания ни от Европейски Съюз метод. Ето за какво аз ви приканвам за следното: Да окупираме Брюксел! ", съобщи още министър председателят, като засяга изборите за Европейски парламент през юни.

" Ние нямаме различен път с изключение на този ", безапелационен бе Орбан пред събралите се в Будапеща хора и изрази подготвеност да поведе марш към столицата на Европа.

Според международната осведомителна организация доста участниците в събитието са били докарани с рейсове в унгарската столица от провинцията, с цел да слушат речта на министър-председателя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР