Да обобщим за ареста на Борисов. МВР съобщава в 21,12

...
Да обобщим за ареста на Борисов. МВР съобщава в 21,12
Коментари Харесай

Журналистът Стефан Ташев: Целта е да покажат Борисов с белезници за радост на разделените умнокрасиви, които сега се бият за постове

Да обобщим за ареста на Борисов.

Министерство на вътрешните работи оповестява в 21,12 часа, че тече огромна спецакция за злоупотреби с европейски средства по 120 сигнала. И че са задържани Бойко Борисов, Горанов, Менда Стоянова и Севделина Арнаудова. Към този миг, 21,12 часа, няма нито един задържан от тях. " Арестуваната " Менда Стоянова и все още си е вкъщи.

Два часа по-късно Министерство на вътрешните работи изтри известието си от уеб страницата, само че царете на пиара на Рашков не помниха, че то е и изпратено и до отрасловите кореспонденти по имейли. За първи път от средата на 90-те години пресцентъра на Министерство на вътрешните работи афишира за арести на хора с цялостните им имена. Доста хора завоюваха каузи против министерството, тъй като им съобщаваха имената в бюлетини на Министерство на вътрешните работи. Имаше и напън от правозащитни организации. И тази процедура бе прекъсната. Съобщават се единствено букви.
свързани новини140292преди 5 часа65849преди 6 часа
Действало се по необходимост, без правосъдно позволение и прокуратурата не е осведомена. И Кирил Петков пита къде е прокуратурата?! Твърденията, че това е следствие на европейската прокуратура, са неистина на Кирил Петков. Опроверга го съратникът му Асен Василев, който съобщи, че целият цирк е по показания на Васил Божков.
Няма по какъв начин това да е следствие на европейската прокуратура.

Делата от компетентността на европейската прокуратура са в пълномощията на профилираната прокуратура, закрита в правна комисия предната нощ ( Както ми написа юрист Росен Димитров) .

Според изказване на юриста на Борисов Менко Менков единствените доказателства са показания на премиера Кирил Петков. И има формирано досъдебно произвеждане. Целта на това интензивно мероприятие е ясна. Първо, да се покаже Борисов с белезници за наслада на унилите и разграничени " умнокрасиви ", които сега се бият за постове във властта. Другата цел е да се удари прокуратурата с претекста: Ние ги хващаме, те ги пускат.

Да напомним на " експертите " като Атанас Атанасов от ДСБ, че прокуратурата не " задържа ", това прави съдът. Изводът е, че тези в ръководството на четворната коалиция на обединенията са толкоз некадърни, че не могат да провеждат даже една пиАр акция като хората. Дори и с ареста на Борисов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР