Да не почваме тази тема с Държавна сигурност, защото ще

...
Да не почваме тази тема с Държавна сигурност, защото ще
Коментари Харесай

Ген.Атанасов контрира Борисов: Да не почваме темата с ДС

Да не почваме тази тематика с Държавна сигурност, тъй като ще отидем доста дълбоко. Това сподели съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред медиите в Народното събрание.

Думите му бяха по отношение на предлаганата мярка „ бонус-донос “, която водачът на ГЕРБ Бойко Борисов свърза с Държавна сигурност и думите му, че без доноси тя не може да съществува.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че няма да поддържат предлагането за битка с укриването на налози, а точно хората, които подават информация към Национална агенция за приходите, да получават 10% от недекларираните суми от компаниите или физическите лица.

Държавна сигурност без доноси не може да съществува, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание в отговор на предлагането на Асен Василев за мярката " бонус-донос " и за настояването на финансовия министър Асен Василев за връщане на 20 % Данък добавена стойност ставка за ресторантьорите, за което ГЕРБ се разгласи срещу.

По думите на Борисов такива авангардни оферти е хубаво да се обсъдят с " некоалиционните сътрудници ". " В сферата на шегата с връщането на Държавна сигурност в София бонус-донос си върви като нещо действително ", счита той, представен от dariknews.bg.

Темата за ставката за ресторантьорите да бъде върната на 20% Данък добавена стойност разяснява и водачът на ДСБ.

„ Проектът за бюджет би трябвало да бъде гледан в целокупност. Това са някакви части, които се разискват и може би спекулативно. Трябва да се видят приходите от кое място идват и какъв брой разноски би трябвало да създадем “, счита Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР